Klubbliv

[rating value=”4″]

Det heter BASTARD (Mariatorget 1a) och har öppet till 03:00.
Jag personligen hade väl inga större förväntningar på kvällen än att ta en öl och sedan gå hem och lägga mig i något sånär rimlig tid (som vi alla upptagna människor brukar försöka att göra).

Det var ingen kö utanför vilket gjorde mig lite undrande om det verkligen var värt besväret att gå in och betala entré eller om jag skulle dra hem direkt. Nåja, som den dekadenta människa jag är så beslöt jag mig för att åtminstone dricka en öl innan jag åkte hem.

Vad som mötte mig när jag kom ned för trappan var en syn ganska svår att beskriva, men stämningen var i alla fall jävligt hög. Glada transor bytte peruker på dansgolvet medan straigtha killar/tjejer (faghags) och gay party animals dansade tills svetten sprutade. Jag struntade i att köpa den där ölen och gick till en annan bar i en lugnare avdelning för att beställa en kopp kaffe.

Detta var för bra för att vara sant och måste bara ses nyktert tänkte jag och satte mig bredvid en utseendemässigt gudabenådad grekisk gud (tyvärr straight och djupt betagen av servitrisen bakom baren). Han tyckte att jag skulle ge henne massor av dricks bara för att hon var så vacker. Jag förklarade att jag var intresserad av killar och inte tjejer och då var hans obetalbara kommentar:
– Då borde du ge mig massor av dricks för att jag är så vacker.

Jag var frestad men pank och jag kunde höra att dansgolvet toppade något enormt. Dessutom hade jag fått ett jävligt häftigt ragg som jag definitivt visste skulle vara värt både tid och pengar och som hade visat sitt stora intesse för min typ av klädsel (jag kom ju från SLM… remember?).

Väl ute på dansgolvet fastnade jag helt enkelt i musiken, dansen och partyt. Hela dansgolvet vibrerade och jag nästan skallrade tänder av musikalisk orgasm. För första gången på jag vet inte hur länge plockade jag till och med fram visselpipan. En blond tjej kom extatiskt och sa: – Det här är nästan som på Ibiza.
Och tacka för det, den moderna dansmusikens Mastercontrollers och DJgurus spelar alla där . Så om du fortfarande tror på lillördag, be a bastard freak!

Publicerad: 2000-07-14 12:14:21