Party-Øresund

På fredagskvällen kommer Stockholmsgruppen Cunigunda till Pan Club och dessutom står svenskar för musiken. Malmöiterna Dj Joe och DJ Mammascan spelar svänig house.
Wonderful Copenhagen har under dagen besök av gayjournalister från Storbritannien, Sverige och Norge. De besöker det trendiga Köpenhamn och naturligtvis gaybarerna och klubbarna. Dessutom får de kontakt med Mermaid Pride, så vi kan hoppas på fler utländska gäster till festen i augusti.
På fredagsnatten är det Bacardiparty på Cosy Bar med Dj Michael, dagen efter på lördag spelar DJ Mads.
Club Pan har House Music Est 98/Worknic på lördagen med DJ Patrice Strike (Paris) och från Danmark DJ Massive och på keyboard A. Trente Møller. Tuff konkurrens för housepartyt blir det från studentföreningen BLUS som ordnar party i Stundenterhuset på Købmagergade. Temat är orientaliskt och från USA har man importerat Dj Micromoe. Massiv festhelg alltså!
SLM har specialfest på lördagen för S/M-intresserade killar (och medlemmar i SLM naturligtvis). Dörrarna öppna mellan 22-23.
På lördag är det dessutom Vårkonsert med manskvartetten ”Schwanzen Sänger Knaben” ute på Bøssehuset. En skön och underhållande uppladdning för festnatten alltså!
Missa inte heller söndagens Aids Grand Prix-gala till stöd för Aids-fondet!

I Malmö är det lugnare efter påskhelgens Indigo-jubileum. På fredag är det Dj Marianne som spelar och på lördag är det Goth-klubben ”Vogon Variety” som festar loss – svartklädda gothrockare och RFSL-medlemmar i en skön röra. Öppet till 03.00.
För er som inte står ut med Goth-rock så har Fyran klubb med Dj Magnus på lördagen, öppet 23-03 och dagen innan är det som vanligt pubkväll.

Empire har disco på lördagskvällen i Helsingborg

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-04-19 17:22:02