Party-Öresund

Helgens stora party för malmöiterna är självklart IISC, Indigos International Songcontest 2001. 10 deltagare slåss om att vinna den åtråvärda titeln. Klockan 21.30 slås dörrarna upp och det uppmanas att befinna sig där i tid. Trots höjda entréer fylls lokalen snabbt och till bristningsgränsen. Det är Malmös absoluta fest av fester! Kvällens värdar är Babushka och Annie.
Den 4 maj smygstartar man med Dj Jonny som spelar sliskig schlagermusik och på lördag och den stora tävlingsdagen är det Dj Pracha som står vid musikapparaterna.
Tacky-fest hålls på fredagen i Hipps lokaler. Inte längre bara Kinky utan ett steg vidare – totalt tacky!!!
Orkar ni inte med festen på Indigo eller helt enkelt inte kommer in så har Fyran party på lördagen på temat Glitter och Glamour med Dj Uffe.
Och eftersom det är jämn vecka är det naturligtvis öppet på Empire i Helsingborg. Disco mellan 23-03.

I Köpenhamn är det Dj Anders Soulshaker och Massive som intar Pan Club på fredagen och festen Worknic. House för hela slanten. Cosy, med nyrenoverade lokaler och tung satsning har ett ”Bad Taste Party” med Dj Michael Ahlf. Dagen efter är det Dj Sigmund som spelar. Cosy och hela Pisserennen har blivit allt mer populär och du bör bereda dig på att det är trångt när du festar loss.
Sebastian på Hyskenstræde satsar hår ny när konkurrensen med Heaven och nyöppnade Pinocchio bar blivit hårdare. Lördags och söndagsmornar är det Morgonöppet mellan 05-10 med extra billig öl och frukost med kaffe för 45 danska kronor.
Missa inte heller The Funny Vons som showar fredag och lördag på Teater Sthyr og Kjær, Magstræde 14. Showen heter Stjernestøv och damerna är mer stjärnlika än någonsin!

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-05-04 13:00:00