PoolParty

Pool Party är en av årets stora fester på läderklubben SLM i Stockholm.
Medlemmarna tolkar festen lite olika klädmässigt. Några kommer i vanliga kläder och tar av sig inför dans/doppet i poolen – andra klär upp sig i full gummimundering. Och de tyngsta läderkillarna håller sig hemma den kvällen!

Vad man än valde igår, så var stämningen på topp för de som kom ner till SLM. Efter några års vacklande hit och dit, har klubben långsamt börjat återfå sin goda stämning från början av 90-talet. Pool Party var ett bevis för detta.

God stämning betyder öppen atmosfär och glada miner. Kanske var det den oroligt lyckade Baltic Battle-festen som gjorde att den 25-årsfirande klubben fått ny energi. Trots att festen rent ekonomiskt inte gick runt, har den gett en rejäl energikick till de aktiva medlemmarna.

Under hela gårdagen hade fem medlemmar byggt en pool på dansgolvet, fyllt den med vatten och fixat till så att ingen elektricitet skulle träffas av eventuella stänk.
Kvällen musik sköttes av DJ Risto, en gudagåva för den som gillar skön och tung house. Och visst lyckades han fylla dansgolvet. Halva utgjordes av det seriösa dansarna, som kvällen till ära ravade i gummistövlar! Den andra hälften av dansgolvet bestod av leksugna killar.

Bara synen av att se dessa två grupper samsas i en och samma vattenpöl – var värt besöket!

SLM har nästa fredag sin första Gay Skinhead-fest. Därefter kommer Stockholm Pride, med öppet hus alla kvällar och så i slutet av augusti blir det årets stora gummihändelse – Bastille XIII (alltså den trettonde gången festen ordnas). Het sensommar alltså!

http://www.slm.a.se

Källa: slm

Publicerad: 2000-07-16 14:21:44