Party

Årets läderfest för grabbar, Baltic Battle, är den 23:e i ordningen. Den startar officiellt på fredag, men redan ikväll lär det bli lite förkänsla för helgens fest på klubben som har pub-öppet.
På fredag är det ”First Battle” i SLM-lokalerna och stockholmarna kan mingla med såväl turister som deltagare från alla nordiska läderklubbar. Samtidigt med Baltic Battle pågår nämligen det årliga mötet för Top of Europe, samarbetsgruppen för nordiska läderbögklubbar.
På ”First Battle” spelar Dj Kent.
På lördag ordnas en Stockholmsguidning för besökare och medföljande stadsbor. 13.30 kan man på Torget i Gamla Stan. Fotvandring, busstur och båtresa ingår i guidningen.
På kvällen är det ”Main Battle” på Docklands. Mellan 20-22 är det öppet för de som köpt en biljett för 150 kronor och därmed deltar i ”räkfrossan”. Därefter öppnar det för alla med discobiljett á 100 kronor. För att kunna komma in behöver du medlemskort i någon av landets gayföreningar, att du är man och följer dresscode: i.e. läder, gummi, uniform, skinhead… och ett minimum av jeans och boots. Det är ingen idé att försöka smita förbi i någon design-trasa, vakterna lovar att vara stenhårda.
På Docklands står Dj Anders Braun och Daniel Volt för musiken – hög klass alltså! Show blir det vid midnatt med Mr Leather Europe och hans norska gladiatorer. Festen pågår till 05.00.
På söndag är det brunch i klubblokalerna från 12.00 och på festen blir det ett ”Last Chance Party” mellan 22-02.
Biljetter till huvudfesten kan du köpa på SLM och Side Track.

http://www.slm.a.se

Publicerad: 2001-05-30 16:24:03