Barcelona

Det är åtta år sedan Madonna senast turnérade världen över – då hette turnén ”The Girlie Show”. Och vid varje skivsläpp sedan dess har det ryktats om en ny världturné, men filminspelningar, barnafödande och giftermål har fått Madonna att avstå. Nu äntligen är det dags igen. Det har tisslats och tasslats om Madonnas världsturné länge nu. Nära källor säger att Madonna återigen kommer att slå världen med häpnad med den spektakulära scenshowen.
Madonna ska bland annat vara utkädd till fem olika karaktärer under showen, hon ska vara ”bling- bling-ghetto-tjej” (?), spansk senorita, japansk geisha, punkare och slutligen förvandlas till cyber-chick… Det ryktas även om att det är den franske modeskaparen Jean Paul Gaultier som även denna gång hjälpt Madonna med kläderna.
Madonna har tidigare sagt att hon aldrig mer kommer att framföra sina gamla hits och ännu har ingen klar information sipprat ut vad gäller låtvalet på turnén. Men risken finns att de som hoppas få höra klassiker som Express Yourself, Vogue, Holiday och Into the groove kommer att bli besvikna…fast å andra sidan…kan någon minnas när Madonna gjorde någon besviken senast…
Att konserten på Olympia Stadion i Barcelona är utsåld behöver vi väl knappast tillägga!

http://www.expressen.se/article.asp?id=70263

Publicerad: 2001-06-09 08:00:00