Party-Stockholm

Helgen blir start för något nytt och jubileum för något gammalt med naggande gott.
HornsGayt heter den nya lesbiska klubben som ligger på Hornsgatan på baren HGs, i backen mot Hornstull. Bakom klubben står Susanne Westerlund.
– Det är väl kul att vi tjejer äntligen kan få hålla till i gatuplan och till och med ha en alldeles egen UTESERVERING, säger Susanne. Det blir perfekt nu till sommaren!
Och så är det alltså. Varje lördag blir det bar och mat och underhållning (planerat är trans-trubaduren ”Läbby Flatman” (från nästa helg) och möjligen ett live tjejband till premiären).
– Bakgrunden till att vi startar upp denna ”klubb” utan medlemskap är att jag blev tillfrågad av ägaren som kände till det nu svunna konceptet BarBiBar, berättar Susanne som tidigare arbetade med just den klubben.
Alla kvinnor välkomna och öppet är det mellan 20-01. Uteserveringen håller öppet till 22.00.

Med hård konkurrens från Restaurangernas dagar blev det inte helt packat på Sue Ellens premiär förra lördagen. Men nu kan partypojkarna ta igen skadan. På stora golvet spelar nu på lördag new yorkaren och housekungen Jeff Gaines på stora dansgolvet och i lilla ”Kliniken” är det pojkarna på Sylvester som håller låda. Platsen är Penny Lane på Birger Jarlsgatan och det är mixat.
Tip Top firade förra helgen med final på våren Kraoketävlingar. Vinnare blev Mikael Landby med ett bejublat framträdande sjungande låten ”Al Maz”. Nu i helgen återgår klubben till sitt normala koncept.
– Och vi ser fram emot vem som skall krönas till Mr Gay Sweden i år, för den får automatiskt tjänst som lillvärdinna till nuvarande Mr Gay Sweden Jonas Hedqvist, utlovar Ulrich Bermsjö pillimariskt.
På Stargayte, Torget, Mandus, Häcktet, Spisa hos Göken, Side Track och Regnbågsrummet blir det garanterat full urljans nu när sommaren är här.

SLM har inget speciellt tema denna helg. Grabbarna vilar upp sig efter förra helgens Baltic Battle, balnd annat på Docklands med Daniel Volt och Anders Braun vid dansspakarna. En fest som slog alla läderfestrekord som tänkas kan: dryga 400 gäster intog Docklands och dansade, gullade och minglade runt i tre våningar. Docklands är den ultimata lokalen för läderbögsfester – se nu till att fixa fler fester under året kära SLM! Det är bästa sättet att ragga nya medlemmar och dessutom låta gammelfolket uppleva ett rejält party! Att sedan hela kalaset arrangeras av frivilliga är egentligen helt otroligt!

På Patricia, eller fjolljollen, firar man 10 årsjubileum med ständiga primadonnan Babsan. Missa inte chansen till detta stora söndagsparty!
Missa inte heller sista festen innan sommaren på Flustret i Uppsala. Öppensinnat varmt och mysigt och ett jädrans partydrag! Club Orchidea var namnet.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-06-08 12:00:00