Party-Örestad

I helgen har RFSL i Helsingborg sitt diskotek öppet och i Malmö är det sedvanligt festande på Fyran med Dj Mica. Indigo har Dj Marianne ikväll fredag och i morgon lördag är det final för Studio 15 och temat är Oriental med hemlig artist. Musiken står Dj Johnny och Pracha för och så bjuds GoGo-dansare.
Vill man gå på houseklubb är det REHAB på Hipp som gäller ikväll fredag – mixat men självklart gayvänligt.

I Köpenhamn samlas Europas GaySkins till Nordens enda träff av det slaget. Basen är SLM på Studiestræde. Festen startar ikväll fredag på just SLM klockan 20.00. I morgon lördag träffas de rakade grabbarna på Heaven för brunch och tar sig sedan ut på en sightseeingtur genom Köpenhamn. På kvällen är det Heaven, Men’s Bar och så en Skinhead-fest på SLM med strikt dresscode: rakad, boots, Fred Perry, Army, Ben Sherman… name it! Och så blir det avskedsmys på söndagen.
För icke rakade är det Bøssehuset som lär bli centralpunkten denna helg. Christiania fyller 29 år i år och festen Sidste Skirg Fra 20erna arrangeras. Läs tidigare artikel på QX.se.
På Cosy är temat ikväll fredag Blood Sucker och Michael Alf spelar musiken. Imorgon lördag spelar Sigmund. På PAN är det öppet som vanligt, men utan tema.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-06-15 12:21:29