Jag heter: Gustav Aka V-gurra
Mitt stjärntecken: Oxe. I Kina är jag Häst, möjligt apa i Korea.
Mitt Qruisernick: Vgurra
Hårfärg: Rått-brunt
Ögonfärg: Grå-grön melerade
Vikt: typ 70 – Det går upp och ner…
Längd: 174
Min ålder: 22
Jag bor: Sthlm




Min bästa bok: Svart harakiri.
Min älsklingsrätt: Sushi
Min bästa årstid: Vår
Min idol: Peter Twede
Lyssnar på: MaaSen, Timbuk, LoopTroop, Bush babies, Gangstarr, Dave Mathews band, RimJim.




Det bästa jag vet: Mångfald.
(och att pressa sig igenom en flod av rättfärdigade kristna högerextremister, sjungande ”we shall over come” – Något jag inte gjort än, men det skulle vara roligt att dö matyrdöden. Den dagen måste de förstå att vi vann till slut.)
Det värsta jag vet: Nidbilden av bögen som en snäll, sympatisk, förstående och glad hetero-äktenskaps-rådgivare. I själva verket är (nåja, inte alla, men nu är det min tur att generalisera) bögar för självupptagna för att hyckla medkänsla.
Fritidsintressen: Jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker om att dricka en bira då och då…men att få labba musik med MaaSen, före, efter och medans vi står på scenen. Det är en skön blandning av lycka, total skräck, adrenalin, svett och (förhoppningsvis) en hoppande publik.
Jag vill bli: Rent yrkesmässig så skulle nog marinbiolog vara roligt. Men jag skulle nog behöva bli på att hålla reda på mina saker.
Civilstånd: Kär




Gillar: Gay-ploitation & Tomas Hemstads artikel om ”kattmänniskor”.
Dissar: Schengen avtalet och ”fort Europa”. Vita medelklassgubbar som måste godkänna allt eller motarbeta det. George W Bush – En liten söt gubbe som tror sig veta vad som är bäst för gravida kvinnor i Afrika, allt i guds namn.
Lagen om bastuklubbar – svettigt, porrigt och alldeles underbart. Det är kanske dags att myndighetsförklara folket, även bögar. Sist med inte minst – Kompromisslösa dörrvakter.




Annat: You dont know me, so stop bugging// Cuz im more then just a voice that’s into buttplugging// Im a guy with opinions so lets say adoption// Dont want Children but, hey want the option// – ”MaaSen”.

http://www.fagrap.com

Källa: Gustavs länktips

Publicerad: 2001-06-20 18:52:19