PDOL

Strax efter klockan nio på fredagskvällen kom allas vår gullpojke Peter Jöback att inta Pulsscenen. Ljusblekta jeans med perfekt passform, två-radigt nitbälte och en härligt tunn tröja i svart skylde Jöbacks smäckra kropp. Publikkontakten var avslappnad och det märktes att Peter Jöback fann sig tillrätta på scenen. Till sin hjälp hade han ett sjumannaband och två körtjejer. Peter är fortfarande den snälla brunögda pojken men nu framstår han mer som ett självsäkert snyggo på scen. Men, inget av den självsäkerheten tar bort hans artighet eller charm.

Kärlekslandet är stället där gay, bi, lesbisk, straight, queer eller trans är välkomna. Här samlas alla med fördomsfri attityd gammal som ung. Detta är också stället där stämningen konstant är på topp värmen hög, vibbarna många och festivalbesökare i massor.
Och stämningshöjaren här var självaste artisten, stjärnan Krizz DeeLight backningen var dragshowduon Transmission. När dessa glittriga donnor tog scenen i besittning var stämningen hög i the Luuuveland. Att hitta en plats att lyckas se showen ifrån var nästan omöjlig. Särskilt när man inte mäter 1.90 i strumplästen. Det var människor överallt, besökarna stod på bord och stolar. Alla ville vara nära scenen. Och inte undra på det när det står sådana coola damer med den närvaron.

Titiyo gick på scenen strax innan midnatt. Svart outfit och en gungande dansstil som aldrig tog slut. Sveriges souldrottning firade av sina nya hits med en rutin få har. När radiodängan ”Come along” stod på tur hade Titiyo gett sig den på att publiken skulle sjunga med. Efter några uppmuntrande försök ifrån Titiyo så var publiken med på alla noter. En skön konsert i norrlandsnatten.

http://www.pdol.se

Publicerad: 2001-07-28 20:16:54