PDOL

Ali, som egentligen heter Paul och kommer från Stockholm, strippade sig till en seger i Vildmanstävlingen 2001 på Kärlekslandet. Priset: en badweekend på Pite havsbad för två personer. Fjolårets segrare Per-Erik Sortti kom på en andra plats och vann en gourmetweekend på Sånninggården i Hemavan genom att sjunga Proud Mary till Stonefrees komp. Jury i tävlingen var Roger Johansson, ordförande för RFSL-Piteå, Krizz DeeLight och Christer Björkman.
Ali ser du på mingelbilderna nedan bland en mängd svarta påsar!!!Richard Herrey och Christer Björkman gjorde stor succé med melodifestivalshowen i Kärlekslandets tält. En rad kända schlager radades upp och området var smockat med publik. Den vilda publiken skålade med ölen och dansade på borden. Det sistnämnda fick Piteå dansar och lers säkerhetschef att avbryta showen 20 sekunder innan sista låten, extranumret av Diggi Loo Diggi Ley, var slut. Sedan folk klivit ned från borden kunde de sista sekunderna genomföras. ”Jag har aldrig varit med om något liknande under hela min karriär, så Piteå kommer jag aldrig att glömma”, sa en trots allt glad och nöjd Richard Herrey efteråt. Kompbandet bestod av den lokala Piteågruppen Beaver som hade lagt ned stort jobb på att repa in repertoaren.
Kärlekslandet består av Polstjärnan och en tältservering på gården. Bland de prominenta gästerna under helgen kan nämnas tjejerna i Friends, som såg melodifestivalshowen, Henrik ”Sommartoppen” Olsson och Robinson-Klas. På fredagen dök Henrik Schyffert från Spermaharen och Soundtracks of our lives upp på Polstjärnan och tog över diskobåset till gästernas stora överraskning.
Krizz Dee Light & Transmission gjorde stor succé med sin dragshow, som hade urpremiär på Kärlekslandet.Bilderna är tagna av RFSL Piteå Norra Älvdalen.

http://www.rfsl.se/pitea

Publicerad: 2001-07-30 20:11:12