Film

[rating value=”5″]

”The Toblerone trouble” heter Peter Knutsons filmatisering av en helt vanlig dag i HMS MS Greens liv. Filmen hade premiär på gayklubben Disco lördagen den 24 oktober (1998). Spänningen var på topp i lokalen när MS Green först genomförde en fullständigt fantastisk tolkning av Hair-dängan ”Aquarious”.
Bilden som kom fram i dokumentärfilmen var dock något mindre frisläppt.
Det är en sträng OCH strängt upptagen dam som beskrivs i denna tio-minuters långa berättelse. Så busy att vi med egna ögon fick se hur hennes stackars hund lämnades åt sitt öde utanför 7-Eleven, medan hon själv gav sig ut på en liten, om än ack så arbetsam, shoppingrunda.
Men så uppstår den andlösa spänningen: MS Green snattar en Toblerone och två (fruktansvärt sexiga) poliser griper henne och tar med till förhör. Den slampan har bara ögon för polisernas batonger.
Och som det proffs hon är, lyckades hon inte bara smita från spöstraffet, utan fick med sig konstaplarna hem. Publiken kan inget annat göra än tacka för att filmteamet lät oss få en skymt av de sköna ynglingarnas välformade bakdelar.
Peter Licorich, som MS Greens manliga alter ego heter, är ett skådespelarämne av hög klass. Han är värdig att axla Divines mantel. Vi väntar med otålig spänning.

PS: Filmen fick dåvarande betyget 105% av 100% möjliga. Här kan tekniken tyvärr enbart ge filmen 5 QX.se…

Publicerad: 2001-09-14 16:07:50