TV

Höstens Baren-grabbar verkar vara bögar allihopa, i alla fall heterobögar. Hetast på gröten är Robert Johansson och Mathias Enlund. När programledare Robert Aschberg i lördags ”avslöjade” första kärleksaffären, så var det grabbarnas ömhet för varandra som visades.
Tyvärr är det nog endast en tvättäkta bög i såpan Alexander Ervik, men nästa onsdag har killarna chans att visa vad de verkligen går för: Baren ordnar sin första gayfest.
Redan i morgon, den 26 september, kan den som vill vara med vid en audition för att vara GoGo kille eller GoGo tjej på gayfesten och på andra fester framöver.
Alexander och Ida, som håller i arrangemanget efterlyser ”danssugna snygga pojkar och flickor”. Kom mellan 15-18 och ta med din egen musik. Platsen är Gamla Stans Bryggeri på Skeppsbron.
Gayfesten den 3 oktober hålls mellan 21-03 och släpper in alla över 20 år. 60 kronor entré men för det får man förutom chans till att synas i TV-rutan även lyssna på Emil Hellman som DJ, gulla med Alexander och Ida även lyssna på gayiga gruppen Pop. Kvällens snyggast klädda kille vinner dessutom en resa till Barcelona tillsammans med Alexander. Konferencier för den delen av kvällen blir Richard från Baren 2000. Och för att göra det hela så gayigt så man storknar är det schlagerbar mellan 21-23, därefter tar housemusiken vid.
GoGo-dansare hetsar stämningen och så skall en av killarna i Baren transa och en skall klä upp sig till läderbög. Mycket naket blir det dessutom, lovar Alexander och Ida.

http://www.baren.everyday.se

Publicerad: 2001-09-25 18:13:43