Homosorg

Att Carl Philip är populär i gaykretsar har bevisats genom uppmärksamheten tidningen QX fått för sin Carl Philip-serie. I varje nummer sedan oktober 1999 har tidningen publicerat en bild på Carl Philip och sällan har så mycket positiv respons nått redaktionen.
Den danska gaytidningen Zink blev så till sig att man i det senaste numret listar Carl Philip som en av de kända bögarna i Sverige…

Den som startade Carl Philip-febern i Sverige var utan tvekan Ulrich Bermsjö, som skapade rubriker när han på en party-inbjudan till sina fester Stockholm Goes Gay använde en bild på prinsen.
Lätt osmakligt blev det när nättidningen Allvarligt Talat utlyst en tävling där man söker nakenbilderna på prinsen från hans tid på Lundsbergs privatskola.

Och det ryktas att gaysajten Sylvester i sin papperstidning som kommer till Stockholm Pride, kommer ha ett modereportage där en av modellerna är förvillande lik Carl Philip.

Men idag krossades alla dessa drömmar och vi får kallt konstatera att prinsen föredrar damer, eller i alla fall 20-åriga Emma Pernald, en göteborgstjej från Askim.
QX.se kan inget annat göra än att gratulera i bästa öppensinnade Queer-anda.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/0007/22/prins.html

Källa: Aftonbladet

Publicerad: 2000-07-22 17:27:31