Djurgårdsterrassen:

– Det var jättemycket folk under hela dagen och vi serverade tre olika slags grillspett med tillhörande sallad som gästerna själva fick grilla vid solnedgången säger Arto.

Grillningen kommer att återkomma varje lördag, och med deras nya spriträttigheter går det alldeles utmärkt att ta sig en uppfriskande coctail till fördrink och en liten nubbe till spettet.




– Det är ju inte alla som har möjlighet att grilla hemma, när man bor i city, och Djurgårdsterrassen med sin oslagbara sjöutsikt är det närmaste skärgården man kan komma i stan, säger Anders, så vi hoppas att folk gör grill-lördagarna till en ”förfest” innan de partajar vidare i city.




Anders och Arto har just nu bråda dagar med att förbereda sig inför Prideveckan då de dagligen kommer att servera brunch med champagne mellan den 2-5/8, för att avsluta pridesöndagen med en champagneorgie med tillhörande rainbow tårta! Det kan ju vara ett alldeles utmärkt alternativ som Stockholmsbesökare, du kommer ifrån den dammiga parken ett tag och får chansen att se Stockholm och Djurgården från sin vackraste sida.

Och QX vill ju hålla sina alerta läsare underrättade vi kan redan nu skvallra om att det kommer att bli en hejdundrande kräftskiva hos
Anders och Arto lördagen den 19/8!



Publicerad: 2000-07-23 20:05:08