Foto

Höstens skörd av homoerotiska böcker från tyska förlaget Bruno Gmünder Verlag i Berlin började med Absolute Sweden av Benno Thoma.


I dagarna damp resten av skörden ned på redaktionen. Som vanligt finns en Bel Ami-bok med och det är den tidigare publicerade Intimate Friends fast nu i ett mindre och mer behändigt format.


Söta, snälla tjeckiska och slovakiska killar med snorren i vädret och oskuldfull blick. Lite börjar man kunna Bel Ami nu.

Mer spännande känns Lalli X bok Kool Dude. Tufft plåtat och tuffa modeller. Snyggt ögongodis från USA men ändå inte presenterat på ett tröttsamt amerikanskt sätt. Boken är i det lilla behändiga formatet med hård rygg.


Michael Reh publicerar SunKissed och genast är man tillbaks i Kalifornien-stilen. Vackra drag, mycket vatten, stiliga kroppar och busiga leenden under solens stekande hetta. Kan det bli vackrare – och tråkigare! Men visst, gillar man den här typen av snyggare än snygga grabbar är detta en prefekt bok att ge bort i ett praktiskt mellanformat.


In på hårdporrdelen hamnar man i Titanmen. Boken samlar porrföretagets mest populära modeller. Studions motto: Porträttera positiv sexualitet, men en variation av män i en naturlig miljö. Jo då da – stora saker, mycket hår och till och med skägg. Det värsta är väl att det är svårt att använda bilderna till det de är till för när man köpt en fin bok. Tänk om man spiller!
The Bear-Essentilas av Barry Gollop tillhör också den lite hårdare stilen – de vill säga helnaket med ståfräs på var och varannan sida. Maskulin erotik säger baksidestexten och man är beredd at hålla med. Barry har jobbat med Kristen Bjorn vilket säger ganska mycket om vilken stil på grabbarna det är.

Alla böckerna kan beställas via Bruno Gmünders hemsida. Absolute Sweden kan du köpa via QX.se/Shop.

Lalli X/Kool Dude:

Michael Reh/Sun Kissed

Barry Gollop/The Bear: Essentials

http://www.brunos.de

Källa: Bruno Gmünder

Publicerad: 2001-10-12 22:00:00