Världspremiär

Snart kommer Madonnas nya låt och som vanligt när det gäller denna musikvärldens gigant, är spänningarna på topp.
Även denna gång är det Madonnas favorit Jonas Åkerlund som regisserat videon och nu får den premiär mitt under Stockholm Pride.

– Madonna har själv sagt att hon tycker det är extra kul att ge den världspremiär under Stockholm Pride, berättar Jonas Andersson på Regnbågsrummet..
Det är på festen Sture Goes Straight, som är ett samarbete mellan Regnbågsrummet och tidningen Straight, som videon kommer att få världspremiär.
Exakt var i Sturecompagniet videon kommer att visas är inte helt klart idag. Men i Regnbågsrummet blir det en Madonna lounge där New York-DJ:n Jeff, som senast gjorde en bejublad spelning på SLM, sköter skivtallriken. Då Madonna själv är gravid är det inte troligt att hon kommer till världspremiären.

På Sture Goes Straight spelar Cari Lekebusch och Anders Barun på stora golvet. Lekebusch kan du även höra ikväll måndag, på Monday Bar.
Dessutom uppträder 4Headz, en nycirkusgrupp med rötter i Cirkus Cirkör, med en galen modevisning och i klubbrummet spelar Sportif Sound System.

Förköp till festen sker endast i QX Förlags område i Pride Park. Annars är det dörren som gäller. Entrén är 100 kronor för de med DogTag eller QX Family kort. För andra 120 kronor.

Publicerad: 2000-07-24 16:59:30