Till minne

Jag vill bara med några rader tacka dig Pontus för att jag fick roas och roa dig de tolv åren vi kände varandra.
Förutom att Pontus startade upp den första ”drugskvallersiten” på nätet och showade så var han en kreativ skräddare och många är vi här i Malmö som har en ”Bettan designad” kreation i garderoben.

Jag fick dessutom nöjet att ge Pontus sånglektioner, han kan man väl säga ”vågade mer” än att sjunga bra, när han en dag bad mig om hjälp och den första lektionen glömmer jag aldrig.
”Io no piu vivre senza te” skrålade han fram – OK, sa jag, innan vi börjar med teknik och andning vet du vad du sjunger om? ”Nej, men jag älskar italiensk schlager!” Så han fick en Italienska för nybörjare på köpet. Jag tycker nog att våra gemensamma stunder framför flygeln gjorde Bettan till en helt acceptabel sångare, något han sedan använde i sina shower.
Vi stod på scenen tillsammans några gånger men mest träffades vi ute de sista åren eller så när Bettan hade med sin vagn i Regnbågsparaden. Då samlades alla vi Malmö-divor och vinkade glatt till publiken.
Det kommer att bli tomt utan dig ”Bettan med kameran alltid i beredskap” men livet går vidare och jag vet att både hos mig och många fler här i Malmö så kommer ditt minne att leva vidare.

Tack Bettan för din stund här hos oss.
Kram från din väninna.

Publicerad: 2001-11-06 13:44:21