Partyguide

Förra helgens dansparty på Münchenbryggeriet tog tillbaks den uttjatade lokalen till gamla goda tider. Fokused var i och för sig inte en gayfest, men danspojkarna fanns på plats som alltid och gränserna är inte längre så strikta. Den stora skillnaden mot en gayfest var kanske att folk dansade riktade mot DJn mer än mot varandra. Konstigt.
I helgen blir det ingen stor dansfest, men klubbarna håller öppet som vanligt.

I Göteborg uppträder ikväll fredag DragOnLine på Matahari med showen ”Our Tribute To Mankind”. Med på scen finns artisterna Peter Brynolf och (introducing) John Ramsten
Pilot på Bommen har på lördag tema 80-tals revival. Dansa i neon, typ.

Malmö har ikväll fredag Indigo Night Club och bar på Fyran. I morgon är det Vagon Variety på Indigo och klubb på Fyran. I Köpenhamn blir det Blå Gul söndagskväll på Kelleren. Bland annat uppträder Katarina Larke och Magnolija med svenska schlagers.
Ikväll fredag har Cosy maskeradkväll med Dj Sigmund och i morgon är det Dj Ahlf som spelar till morgonen gryr. På SLM är det specialkväll på lördagen med tema Läder.

I helgen är det grand party på Koloni Natt i Stockholm. Förra veckans Halloween-firande på Koloni var en otrolig framgång. Kön ringlade sig lång utanför koloni, och om gästerna var uppklädda förra helgen hoppas arrangörerna på den mer avklädda stilen denna helg då Jean Pierre Barda är värd för en sexig, hämningslös och lekfull afton.
Det blir en modevisning med butiken CM som Jean Pierre stylar. En renordlad killvisning som ska vara ögongodis för kvinnor och bögar. Och kanske en inspirerande kittling för straighta män. Maskulint, kropp och mycket attityd med biffiga killar i högklackat. Jean Pierre lovar att plocka fram lite hederlig Gaultier-anda från 87.
Tre DJ’s står för musiken; DJ Pamela, DJ Kåta Karin och DJ Big Dick.
– Det ska vara lekfullt och odramatiskt. Vi släpper hämningarna och ger oss hän, säger Jean Pierre som hoppas på många sensuella efterfetser på lördagsnatten.
Stans flator drar till Kolingsborg där Bitch Girl Club har fest på temat Halloween. ”Ta på dig läskiga, roliga, balla stassen” uppmanar Birgitta Jacobsson sin a gäster och utlovar pris till kvällens hetaste ”fladdermus”.
GayBar i Gamla Stan får besök av Dj ”A”, vilket innebär QX chefredaktör Anders Öhrman. GayBar har förutom sköna personer som spelar sina favoritlåtar, en dunderlokal ett stenkast från Torget, bra och billig mat och en skön mingelatmosfär. Medlemskap krävs dock och skall man bli medlem gäller det att komma i sällskap med någon som redan har det åtråvärda kortet. Samma kväll på Torget spelar restaurangchefen Markus sin favoritmusik.
Viking Bears satsar på friluftsliv denna helg. Missa inte det, ni som är eller gillar kraftiga brumbrum-killar. Samling lördag klockan 11.30 på Slussen.
På SLM är det strikt ECMC-dresscode ikväll. Medlemmar i ECMC liksom de som vill bli och skärper upp sin klädstil kommer in på klubben. Alltså inte det vanliga halvtighta jeans och vit T-shirt stuket denna kväll. I morgon lördag är det Slave/Master. Sköna Risto spelar svängig house medan slavarna får vad de tål!
Söndag tipsar vi om Torgets Happy Sunday med DJ Mattias. På Café Opera är det gaysnällt party.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2001-11-09 13:02:27