TV

Igår kväll fick vi se hur Carl-Peter ”Missis Green” Licorish valdes till Verkställande Direktör för Baren-gänget under deras vistelse på Alby Värdshus.
Det innebär att Carl-Peter är immun mot utröstning. Varje söndag kan dock de övriga deltagarna rösta bort honom – men de måste vara eniga.
Baren-coachen Sven von Essen blev överlycklig över VD-valet. ”Men lilla gubben, valde de dig” utropade han glatt och de två fjollade iväg för att planera personallistor.
Lite irriterad blev Carl-Peters konkurrent vid VD-valet Conny Andersson som inte blir imponerad av Carl-Peters stil: ”Tjejerna tycker han är kul…” sa han lite surt som kommentar. Här syns redan grogrunden till ränkspel.
Några negativa reaktioner på att Carl-Peter är öppet hiv-positiv har inte kommit, tvärt om vad kvällpressen spekulerade i efter att deltagarna presenterats.

Gunilla Byvald hotade redan dagen efter att hon kommit till Alby att hoppa av Baren. Hon sa i telefon till sin flickvän Karin att hon inte vill vara kändis och ogillar rök- och alkoholmiljöer. Men efter övertalande från övriga deltagare, Sven von Essen och flickvännen har hon gett Baren en chans.
Om hon orkar vara kvar så kommer hon garanterat ha chans till segern – en enkel vanlig människa blir omtyckt av TV-tittarna har det visat sig i tidigare säsonger.

Vårens Baren kommer att bli en orgie i glada och spexiga fjollerier – det lär Sven och Carl-Peter se till!

http://www.baren.tv3.se

Publicerad: 2002-01-30 12:28:15