Fredagsmys

Om det går som QX vill i Melodifestivalens fjärde och sista deltävling så går Kikki Danielsson, Elisabeth Andreasson och Lotta Engberg vidare med sin schlagerlåt som doftar klassisk Bert Karlsson schlager á la 1985. ”Vem é dé du vill ha” är en låt som sätter sig efter 3 sekunder och som troligtvis kommer att vinna finalen i Globen den 1 mars!
Dessutom hoppas vi att våra favorit-tjejer Nina och Kim går vidare tillsammans med övriga medlemmar i Friends. I år har Nina och Kim tagit plats bakom killarna och överlämnat stora delar av sjungandet till Tony och Christian. Men i refrängen (som är bäst) i låten ”The one that you need” är det Nina och Kim som står för sången. Hur det låter? Som en blandning av ABBA och pojkbandspop.
Musikalstjärnan Niklas Andersson som spelat huvudrollen i Miss Saigon på Göta Lejon och som just ju medverkar i Miss Saigon The UK Tour ska även han vara med i Melodifestivalen ikväll. Niklas Andersson ska sjunga låt nummer 3 ”I want you”. En låt som skrivits av Svante Persson och Micke Wedberg. Söta Niklas blir den tredje unga musikalartisten att medverka i Melodifestivalen. Tidigare musikalstjärnor vi minns är Peter Jöback och Andreas Lundstedt.
Vi kan även passa på att göra lite gratisreklam för magasinet ”Melodifestivalen 2002”. Ett drygt 100-sidor tjockt och välmatat magasin med mycket kul läsning om Melodifestivalens historia. Finns typ överallt och kostar 49 kr.
22.10 är det dags att bänka sig (eller ladda videon) framför SVT2 för då är det nämligen premiär för 8 nya fräcka, elaka och helt vansinnigt roliga avsnitt av krogshowen R.E.A. (roligt, elakt, aktuellt). Sissela, Anders, Andreas, Jan och Babben parodierar hyllar och häcklar landets kändisar. Texterna är skrivna av Calle Norlén, Hans Marklund och Anders Lundin.
Det var lite Tv-tips för kvällen.
La de svinge!

Publicerad: 2002-02-08 12:04:39