Party

QX Anders är inte bara en arrangör av GayGalor och chefredaktör för QX , han är numera även en eftertraktad DJ.
Ikväll fredag spelar han mixat glad 80-talsmusik på Häcktet då Christer Broman rest till karnevalernas Brasilien.
Anders två ledord för spelningen är ”nostalgi och glädje”
Och i morgon spelar Anders på GayBar och spelar soul, hip-hop och pop i en rosa gaymix. Efter förra helgens succéartade vårpremiär håller GayBar även denna lördag öppet till 02.00.
På StarGayte ersätter Emil Hellman den bortreste Broman på stora golvet och Stavros fixar självklart schlagergolvet. Öppet till 03.00 och entré på 70:-. Klubben blir bara mer och mer poppis så vill man slippa kö är det klokt att komma i tid.
På KoloniNatt är det i mogron den 9 februari Christer Björkman som håller i klubbkvällen. Han själv ordnar Schlagerkaraoke och DJ Snurre spelar dansmusik. Vid 12-slaget kommer kultsköna Anna Book och sjunger sina och våra favoriter.
Klubben öppnar 22.00 och har öppet till 03.00. Koloni är en superkrog så vill man äta innan 22.00 går det självklart bra!
Från Torget, där Pamela står för musiken går även denna lördag en partybuss 01.00 direkt till Koloni.
På SLM är det DJ Facundo som spelar trance-musik. Förra helgen kaos på Patricia, då klubben höll öppet till 05.00 med anledning av GayGalan, kanske inte upprepas helt denna söndag – men som vanligt mycket folk, bra och billig mat och den fantastiska mixen av människor som gör Patricia till en suverän söndagsklubb.
Missa inte heller krogarna/barerna Mandus och Spisa hos Göken/Spisa hos Helena, caféerna Anna på Kungsholmen och Chokladkoppen, disco TipTop och galet härliga Regnbågsrummet.
Och boka onsdag för nya klubben Oas och Leonoras Kinks & Queens som bägge två etablerar sig i gayiga Gamla Stan.

http://www.qx.se/guide

Publicerad: 2002-02-08 16:29:00