Nya QX

Det var en rodnande Mats Strandberg som pratade med Jeff, som för övrigt har samma übermacho, halvkvävda röst som i filmerna…
Jeff berättar bland annat om hur han försökte komma från sin barndomsstad i Illinois, USA, genom att bli modell inom modebranschen, men misslyckades. Däremot fick porrproducenten John Travis syn på några bilder på Jeff som cirkulerade. När Jeff fick ett samtal från Travis, som erbjöd honom ett jobb inom porren, tvekade han aldrig:
-Där jag kommer ifrån, och antagligen på en massa andra ställen i världen, så får man bara en chans. Om ens det. De är mer sällsynta än man tror, de där chanserna. Det gäller att ta dem. Det är vad jag tror.

Jeff berättar också att han idag vill bli actionhjälte inom Hollywood-filmen. Kanske inte en helt realistisk önskedröm… Men Jeff gillar att vara känd:
-Jag förstår mig inte på kändisar som försöker gömma sig från paparazzis och så där. Jag menar, man jobbar stenhårt för att bli känd, och så blir man det – och så försöker man fly? Det verkar bara fånigt, säger han bland annat.

Läs mer om Jeff i den stora intervjun i QX. De har även en intervju med Ken Ryker, samt ett reportage om ”LA Sex House”, ett hus dit sexsugna bögar kan komma och ha gruppsex vid poolen närhelst andan faller på…

QX listar också de 10 mest kända gayporrstjärnorna och berättar om deras vilda liv och leverne. Och tog konsumerade helt maniskt porrfilmer en hel helg, bara för att på bild fånga det där speciella ögonblicket när det går för dem.
Frågan är vem av topp fem du helst skulle vilja ligga med? Rösta på hemsidan idag!





1. Jeff Stryker




2. Joey Stefano




3. Ken Ryker




4. Johan Paulik




5. Aiden Shaw




6. Ryan Idol




7. Lukas Ridgeston




8. Bröderna Rockland




9. Matt Ramsey/Peter North




10. Zak Spears

Källa: QX

Publicerad: 2000-07-31 00:00:00