PRIDEFLAGGAN

Tycker du att min idé var lite tråkig så kan du ju alltid prova den här.

Underbart att få klä ut sig till något som sprider kärlek och lycka. Har du en stor prideflagga hemma, så släng den runt axlarna och du är klar. Sen kan man ju självklart pimpa kostymen genom att ta något snöre eller coolt rep runt för att skapa konturer, tänk den lilla sjöjungfrun Ariel, typ. Ansiktsfärg går bra också!

DRAGQUEEN

På QX-galan blev alla överraskade när Pekka Heino steg ut på scenen som en dragqueen. Kan Pekka Heino kan du!

Det är nu alla ni som någonsin funderat på att bli lite mer drag ska ta chansen! Bli den ultimata divan för en kväll! Det finns massa härlig inspiration att hämta från Netflix serien RuPauls Dragrace. Känner du att det är för svårt, så ha din farmor som förebild, fast gånger 1000! Mycket glitter, paljett och stora frisyrer alltså.

DÅLIGT WIFI

Dåligt wifi kan vara det värsta som finns. Just därför bör du klä ut dig till det.

Finns det något läskigare än dåligt wifi idag? Tror inte det. Jag hade själv den här förra året, succé. Ha ett vanligt svart underställ på dig, klipp ut några kartongbitar i samma form som wifi-symbolen och klistra bitarna på kroppen. Den nedersta biten ska vara svart och de ovanför ljusgrå, alternativt placera ett utropstecken över alla wifi-bitar. Skriv “Low connection” i pannan. Fyfan jag ryser av bara tanken, tänk vad dålig uppdatering det blir på dejtingapparna.

ORANGE IS THE NEW BLACK

Titta vad mysiga de grå kläderna ser ut att vara. Själva situationen är självklart något annat.

Okej hur många gånger har man inte velat slänga på sig en mysdress och gå ut och dansa. Nu har du chansen! Du kan välja på den bruna outfiten eller den orangea av samma slag. Brun/orangea över och underdel med grå långärmad t-shirt under. Plain enkel grå mysdress som på bilden går också att ha. Direkt redo för bakishäng på morgonen också!

LADY GAGA

Lady Gaga har en hel del uppmärksammade klädval du kan välja mellan.

Åh herregud vad det finns att vraka bland alla Lady Gagas outfits. En vanlig hederlig köttklänning, inte alls svår att skapa och garanterat unik! Hennes mer klassiska look med en blixt målad över ögat och spikrak lugg, är inte heller jättesvår. Jag själv har alltid velat klä ut mig som Lady Gaga i Telephone videon. Alltså enbart iklädd avspärrningsband man snurrat runt sig. Om jag bara kunde få tag i ett par cigarett-brillor vore allt komplett…

MEAN GIRLS

Minns ni när brudarna i filmen Mean Girls dansade till låten Jingle Bells? Såklart ni gör. Denna utstyrsel är perfekt om ni är fyra personer som klär ut er likadant. Lär ni er koreografin också så ni får ni ligga, lovar. Röd överdel och röd underdel, tänk på att kläderna bara får täcka “mittendelen” av kroppen. Nynna Jingle Bells melodin hela festen, släng på en tomteluva och du/ni är game! 

EN-GAY-I-GARDEROBEN

Ansiktsuttrycket är väldigt viktigt.

Alla de som inte fått “komma ut” av olika anledningar bör gestaltas med denna kostym. En gay i garderoben ifrågasätter normer och strukturer. Du är både medveten och creepy! Ta en ganska stor flyttkartong och placera dig själv i den. Klipp ut hål för armar och ben. Se till att du kan öppna och stänga lådan själv. Antingen är öppningen vid huvudet, eller vid magen. Måla flyttkartongen så att den liknar en garderobe.

Undrar ni vart festen är ikväll så sker den på Urban Deli, Nytorget 4. Priser utlovas till bästa utklädsel, och det har ni ju redan fixat! Faceboo-eventet har ni här.