Martin Johansson är nöjeslivsbossen bakom bland annat Gaygalanominerade succéklubben Backdoor. Han har genom åren blivit en ikonisk figur som sitt drag-alterego Miss Inga men är nu än mer känd för att ge alla i regnbågsland festnätter de sent ska glömma. Här är Marin Johanssons 2018.

Årets Person: Kändisfrisören Therese Frieberg. Hen får inte bara mitt hår att se bra ut utan den där lilla partydvärgen är alltid redo för nya små rackartyg!
Årets Roligaste: Tilde Fröling är jäkligt kul som gamen Hulda i musikalen Djungelboken.
Årets pryl: Jag fick en Apple TV i julklapp av min gölliga VD Jesper Ahlbom och den har skänkt mig mängder av kvalitetsteve så som The Real Housewifes Of Beverly Hills och Rachel Zoe Project i geniappen Hayu.
Årets Låt: Mordhotad av en snigel” som är Fejk-Björnes cover på Umberella. Det är en perfekt allsångslåt. Under förutsättningen att man är helt dyngrak.
Årets Fest: Det var utan tvekan Pridenatten när Backdoor hade Leila K på scen. Äntligen fick hon stå på en scen utan att bli utnyttjad av en girig klubbarrangör. Med dansare och i en snygg laserinramning samt med en energi och en star quality utan dess like fick hela publiken gåshud när hon äntade scenen, Det var riktigt härligt att se henne i toppform, nykter och drogfri.
Årets värsta: Aquaman. Står inte ut hur dålig den filmen var. Å andra sidan. Man kan ju undra vad fan jag hade förväntat mig?!
Årets snyggaste: Min väninna Army Of Lovers-Dominika Pecynski när hon blev fru Borg i en ljuvlig klänning från Camilla Thulin och hovfrisören Johan Hellström magiska uppsättning. Drottning Silvia får ursäkta, denna afton var fasiken ”Dommen” Queen of fucking everything,
Årets TV-program: The Good Fight på HBO.
Årets Resa: Berlin är alltid skoj. Men att jag ens kommer iväg på resor är ett mirakel i sig. Jag verkar tro att jag är Kim Kardashian och att flyget ska vänta mig. Sist resa fick jag åka med en golfbil till gaten för att hinna med flyget. Resan innan dess kunde jag inte checka in mitt stora bagage så att jag fick slänga ner alla mina saker i en sopsäck för att sedan köpa en ny väskjävel för fem lax på en mellanlandning.
Årets sorgligaste: Att jag fick fejktan-fläckar som aldrig gick bort på min vita Pradaskjorta.
Årets Skämskudde: Svenska Akademin…
Under 2018 lärde jag mig: Att riktigt hårt arbete lönar sig när Backdoor vann ”Årets klubb” på gaygalan. Och dessutom är nominerade igen i kategorin ”Årets Ställe” !
Så sammanfattar jag mitt kärleksliv 2018 med tre ord: En megastor besvikelse
Det ser jag fram emot 2019: Min semester och Gaygalan såklart!