Snipers föll i slutspelet mot SheMale – men spelar i divison 1 i höst

– Den här säsongen har vi spelat riktigt stabilt, säger Patrik Ekengren, lagledare för Stockholm Snipers innebandylag. Vi har bytt några positioner inom laget vilket gjort att vi fått ett betydligt bättre försvarsspel. 17 insläppta mål på 12 matcher är riktigt bra. Och Rasmus har gjort en lysande insats i målet.

I slutspelet möts de bästa lagen från alla tre divisionerna, och Stockholm Snipers ställdes mot division 1-laget SheMale i åttondelsfinal. Matchen var jämn, men SheMale inledde vassare och hade ledningen med 3-1 efter halva matchen. Ulrika Eriksson reducerar för Snipers, och i slutminuterna kommer kvitteringen: Martin Thompson får ett friläge, får ut målvakten till vänster, rundar målburen och lägger sedan in bollen i öppen bur! Upphämtningen visare sig dock vara förgäves, för SheMale vinner den efterföljande straffläggningen i tredje straffrundan.

Trots förlusten i slutspelet så spelar Stockholm Snipers i division 1 i höst. Serieseger innebär automatisk uppflyttning oberoende resultatet i slutspelet.

Patrik Ekengren