TV

Carl-Peter Licorish också känd som Missis Green, var länge en oomtvistad deltagare i TV3-såpan Baren, som i år sänds från Alby Wärdshus utanför Stockholm.
Men den senare tiden har konflikterna blossat upp i Baren och ”Kanin”-Sandra har gått ut i upprörda anklagelser mot honom Christina och Anna om att de haft en pakt.
Av någon outgrundlig anledning anses pakter vara något fruktansvärt i TV-såpavärlden. Liksom att man deltar för att vinna – det anses även det ofint.

Sandra har fått med sig ”tvilling”-Daniel, ”Djursholms”-Erik och ”Rock”-Therese och de är alla väldigt sura på paktdeltagarna.
Väljer Daniel att sätta Carl-Peter på stolen ikväll sitter han mot Sandra som har en lätt uppgående popularitetskurva. Hans egen kurva på sajten Baren.tv3.se har hoppat lite upp och ner, men ligger lite bättre till än Sandras.
Åker han ut blir Baren definitivt tristare och hans enträgna och engagerade arbete för att synliggöra hiv-positiva avslutas.

Denna omgång av Baren har haft ytterst få röstande, så det finns alla möjligheter att påverka resultatet. Programmet påbörjas 22.00 och röstningen börjar ca 23.30.

Besök även Carl-Peters sida på Qruiser och ge honom lyckönskningar.

Bilden ingår i en serie av bilder som gavs ut som vykort till stöd för Posithiva Gruppen i Stockholm. Det finns även som virtuellt vykort på QX.se/Queerkort.

http://www.baren.tv3.se

Publicerad: 2002-03-23 15:28:05