[rating value=”4″]

Men även om andra stilar inom klubbmusiken har ett annorlunda sound i de länderna så tycker jag personligen att trance musiken därifrån låter precis som all annan trance( tråkigt). Samma sak gäller med vissa undantag för hard.house.

Ett av de undantagen är duon Riktam & Bamsis sidoprojekt: GMS (Growling Mad Scientists) vars skiva ”No Rules” inte direkt kan placeras i något givet fack. Det som vid en första genomlyssning låter som det mesta man har hört i genren hård snabb klubbmusik för stora dansgolv, är i själva verket en väldigt speciell skiva med låtar som börjar och slutar lika tvärt som de började, vilket är ovanligt i en genre där man för det mesta har långa intron på varje låt.

GMS lyckas balansera soundet precis på gränsen mellan traditionellt och ett eget sound, utan att man någon gång faller in i ett sound som man har hört tidigare. För varje genomlyssning av skivan hör man något nytt i ljudbilden.

Sedan är det glädjande för oss som gillar rejäla basgångar att man lyckas kombinera snabbheten med enormt feta basgångar. Så gillar man hård snabb musik så ska man definitivt kolla upp denna platta som får 4 QX

http://tracker.tradedoubler.com/pan/TrackerServlet?p=46&a=24720&g=0

Källa: Köp skivan

Publicerad: 2002-05-12 22:00:00