Party

Eftersom detta är Ministry Of Sounds stora turné så har Staffan och Jonny på Monday Bar haft flera stora namn att välja mellan och efter lite funderade valde de Pete Heller och Spencer Broughton, eftersom båda spelar den tunga house som man förknippar med Monday Bar.
Den förstnämnde är en av veteranerna inom klubbmusik och den sistnämnde är ett av de nyare namnen som nyligen blivit fast Dj på Ministry Of Sounds lördagsklubb Rulin i London.
Pete Heller startade sin karriär som Dj i Manchester 1986 och har sedan dess blivit ett namn att räkna med när det gäller tung house med mycket trummor. Han har även hunnit ge ut ett flertal skivor och remixer under alias som t.ex. Fire Island, Roach Motel. Han har också tillsammans med kompanjonen Terry Farley mixat och producerat under namnet Heller & Farley Project. Han driver även skivbolaget Junior Boys Own med Farley.
Trots alla år han har hållit på så är det först nu han kommer till Sverige och vi är enormt glada att få höra honom spela. Hoppas att han får mersmak och vill komma tillbaka!




Spencer Broughton är däremot ett nytt namn, men han har redan hunnit med att bli fast på ovannämnda Ministryklubb dit han kom efter att ha spelat på Ministrys fredagsklubb Move. Han har också flera gånger spelat på de legendariska Ibizaklubbarna Pacha och Space.

Övriga Dj:s denna kväll är bl.a. vår lokala favorit Johnny Boy som enligt uppgift ska avsluta kvällen med ett av de hårdaste set som någonsin gjorts i Stockholm, och som om inte det vore nog med godis… På lilla golvet huserar den andra gaysiten och där hittar vi alla våras favoriter Tomas Hemstad, Henrik Tornberg, Jörgen Andreasson och Stefan Wendin. Med denna imponerande lineup så kommer detta bli en kväll som kommer bli värd att minnas

Biljetterna kostar 250 i förköp och 250 i dörren om du är medlem i Monday Bar eller den andra gaysiten, och 300 om inte. Med tanke att det är lönehelg så är det nog säkrast att köpa biljetter i förväg och det gör du dels på Monday Bars vanliga kvällar eller på Pitch Control (Gamla Brogatan 27), Mandus (Österlånggatan 7 Gamla Stan). Åldersgränsen är 20 år.

Tyvärr har jag inte hittat några sidor där man kan hitta musik med ovannämnda Dj:s men kolla in Ministry Of Sounds hemsida… Besök också Monday Bars hemsida där du kan få info om deras ordinarie klubbkvällar, och även om framtida fester. Monday Bar tar juniuppehåll och har öppet sista gången inför uppehållet den 27 maj på Dailys.

http://www.doghouseboys.se

Publicerad: 2002-05-23 17:00:10