CD

[rating value=”5″]

Listan över vilka som har samarbetat är imponerande; bl.a. så har Paul Oakenfold & Ice Cube, Fatboy Slim & Eve, Gorillaz & Redman, Groove Armada & Trina/Rah Digga gjort låtar på skivan. Ja, till och med gamla haschtomtarna Cypress Hill lyckas för första gången på länge göra en bra låt när de här samarbetar med Roni Size.

Men den riktiga höjdaren på skivan är Massive Attacks nya låt som med sitt tunga mörka sound och Mos Def rappande resulterar i en låt som är helt i sin egen klass. Är den låten en fingervisning på hur Massive Attacks nya skiva kommer låta, så har vi verkligen något att se fram emot!

Den enda låten, förutom den temalåt som bryter av från soundet, är bonusspåret som är riktigt tung skön reggae av Buppy. Vem det är vet jag inte (den som vet får gärna maila mig) men han vet hur en bra reggaelåt ska göras helt klart!

Det enda jag undrar över efter att ha lyssnat på skivan är varför Moby måste göra sådan meningslös hissmusik nuförtiden när han kan göra bra danslåtar som Getting Aggressive ihop med Mystikal? Denna skiva får utan tvekan 5 QX!

http://tracker.tradedoubler.com/pan/TrackerServlet?p=46&a=24720&g=0

Källa: Köp skivan

Publicerad: 2002-05-24 13:00:00