Party

Första festen har fått namnet Body Redemption och förutom det beryktade dresscoderummet och tre dansgolv, bjuds vi på garderobs-DJ och performances.

På stora golvet kommer Fylking och Jörgen A se till att vi dansar oss trötta till tung housemusik. På det andra dansgollvet står EBM (Electronic Body Movement) för musiken och på naked-golvet längs ned härskar resident Marmelady och Deadswan (Norge) med vild queerpunk

Med tanke på hur tidigare fester har varit kan vi bara tänka oss hur vild denna kommer bli. Men vi får bara vila en vecka innan det är dags för nästa fest som också är premiären för Kaos nya dansklubbsprojekt: Raw.

Syftet med Raw är att lyfta fram olika stilar inom elektronisk musik och sätta dem i förgrunden, vilket låter väldigt spännande och intressant. Eftersom man har kallat kvällen för Tribal Psychosiis inser vi att starten inte blir mjuk utan stenhård!

Under kvällen har stora dansgolvet celebert besök från Frankrike av DJ Wild, som vanligtvis återfinns på La Demance i Bryssel och Lofthouse i Frankrike (vill du veta mer om honom besök länken och klicka på residents). Uppvärmningen innan DJ Wilde sköter Henrik Tornberg och även på det andra dansgolvet hittar vi en fransman: Albert, som ska bjuda oss på stenhård tech house. I Naked-katakomberna på tredje golvet ser Marmelady och Tomas Hemstad till att musiken blir lika hård som lekarna i katakomberna

Den tredje och sista kvällen är också sista festen innan sommarupehållet. Så det lär nog bli många glada överraskningar! Festen har fått undernamnet Raw 2 Summer Redemption och denna gång jobbar man ihop med Fokused. Parham från ovannämnda klubb och Luke Pepper (Storbritannien) härskar i DJ-båset, på det andra blir det deephouse med Sam och Ionik från Siesta Records Finland och på nedre golvet sköter Marmelady om musiken tillsammans med Nabil från Israel.

Med dessa tre fester på G är det ingen tvekan om att juni blir en lika bra festmånad som maj var!

Priset för att få uppleva allt detta är 120 spänn per kväll. Är man medlem i Kaosworld behöver man bara betala 80 spänn. Första kvällen gäller det även för de som har annat godkänt kort, för mer information surfa in på Kaosworlds hemsida.

http://www.kaos-world.com

Publicerad: 2002-05-31 12:00:00