Mode

Gillar man kläder och skor med 60-talsstuk så är det en höjdpunkt när Merc kommer med sin nya katalog – en ren orgie i snygga kläder från t.ex. Fred Perry och Lonsdale. En nyhet för i år är att man har gett Lonsdale en egen katalog, vilket gör att man får två kataloger att dregla över (de flesta modeller i katalogen är apsnygga rakade killar!).

Att det är fotbolls-VM i år märks tydligt då både Lonsdale och Merc själva har tagit fram snygga fotbollströjor i 60-talsstil. Vill man ha en snygg axelremsväska i samma stuk så finns det sådana i bl.a. Brasiliens och Spaniens färger (men tyvärr inte i Sveriges).

Tycker man fotbollsinspirerade kläder är tråkigt så finns det mycket annat att shoppa. Båda katalogerna är späckade med snygga kläder och skor av t.ex. Fred Perry och Ben Sherman.

Tyvärr så är Mercs hemsida raka motsatsen till de färgglada katalogerna. Man får klicka flera gånger innan man överhuvudtaget kommer fram till bilder på kläderna, men besök siten ändå och beställ en katalog så får du två snygga kataloger med söta pojkar (som dessvärre inte ingår i köpet) i snygga kläder.

I Stockholm hittar du Mercs kläder på This Way som ligger på Odengatan intill London W8.

http://www.merc-clothing.com

Källa: Merc Clothing

Publicerad: 2002-05-29 18:35:28