men ett fåtal biljetter finns fortfarande!

Arrangörerna har nu kommit upp i hela 1600 passagerare vilket är nytt gaykryssningsrekord. Dessutom har aldrig så många artister följt med tidigare. Lili & Susie, Shirley Clamp, Jenny Silver, Straight Up, Diamond Dogs och ungerska Eurovisiondivan Kati Wolf är alla ombord för nattens festligheter.
– Vi är så glada, säger Daniel Larsson, Gaynights initiativtagare. Vi har höjt standarden på våra kryssningar, och satsat både på fler artister och mer arrangemang ombord. Till exempel satsar vi verkligen på hemresan nu också, med lasershowen och karakokebaren. Köper man en resa så ska man veta att man får nåt för pengarna.

Alla lyxhytter och de billigaste hytterna är redan sålda, men det finns ett gäng A och B-hytter kvar för den som fortfarande vill hänga med på kryssningen. För att fira passagerarrekordet och ge ännu fler chansen att hänga med så ger arrangörerna nu ett sista exklusivt erbjudande till QX läsare.
De 20 första som från och med nu bokar en hytt till kvällens avgång får en fri B-hytt som gäller för 1-4 personer till NÄSTA ÅRS kryssning! Gaynight on Galaxy 2012 är nämligen redan bokad och klar, och avgår 8 november 2012. Så vad väntar du på? Ring in och boka din kryssning hos Tallink Silja på 08-666 33 33 och ange koden QX. Sedan är det bara att maila in era bokningsnummer till [email protected] (dock senast 15/11 2011), så kanske ni är garanterade att kryssa även nästa år.