Singeltips





Ian Van Dahl Reason
80-talsdoftande tung dansant låt med en refräng som sitter direkt från en av veteranerna inom trance-musiken. Tyvärr har han inte jobbat så mycket med mixerna, men det är en bra låt som vi nog kommer få höra mycket i sommar.





Madhouse Like a Prayer
Denna låt är enormt stor i Tyskland och Holland bland annat. Men även om idén är kul har jag svårt att ta till mig låten. Den kommer aldrig riktigt igång, istället är det är samma takt hela tiden vilket blir väldigt enformigt. Dessutom är sången under all kritik. Tyvärr så lär man få höra låten till leda i sommar

Gigi D’Agostino The Riddle
Mannen som ligger bakom mycket av det som kommer från Italien, bland annat Daddy DJ, har denna gång gett sig på Nik Kershaws gamla hit The Riddle. Den här låten släpptes visserligen redan för ett år sedan men återutges nu. D’Agostino lyckas bra med att förvandla låten till en skön lite fjollig låt som man gärna dansar till efter några drinkar.




Fjärde Världen För alltid
Killarna som jobbar mycket med Fattaru släpper nu första singeln från sitt kommande album. Att de har jobbat mycket med Fattaru hörs direkt. Detta låter nämligen som en B-kopia av Fattaru och det finns inget eget sound någonstans.

Tyskarna Från Lund Global Fussball OK
Nu när det är dags för fotbolls-VM översköljs vi av musik med fotbollstema. Ingen har väl kunnat undgå att höra Magnus Ugglas officiella singel. Men varför lyssna på den tråkiga låten, när du kan lyssna på den inofficiella låten? Bakom det udda bandnamnet hittar vi Varanteatern, som med en blandning av tysk syntpop, läktarkörer och rolig text har fått till en låt som är helt oemotståndlig. Vi får hoppas att den blir en större hit än Ugglas singel.

http://tracker.tradedoubler.com/pan/TrackerServlet?p=46&a=24720&g=0

Källa: Köp singlarna

Publicerad: 2002-05-30 03:00:00