Klubb

Trots att “Muzikizium” är en debutskiva har trion Ashley Beedle, Rocky och Diesel levererat bra låtar till klubbpubliken ända sedan debutsingeln “Muzik X-Press” 1992. Även på mixsidan har de varit flitiga och gjort mixar åt bland andra Marc Almond, Danny Tenaglia, Green Velvet, Cevin Fisher och Fatboy Slim.

På det övre golvet har Topaz Sound ett releaseparty och de som kommer att leverera tunga bagångar och se till att folk dansar av lycka där är Mr Vegas (Jamaica), Infinite Mass, Chukki Starr (Storbritannien), Michael Knight (Jamaica), Michel, Scrappy, 3.5 och Clark Gilliam.

På nedre golvet kommer förutom X-Press 2 även Alf Tumble (Sumo/Yellow) och Tobias von Hofsten (Illegal) att härska i DJ-båset. Tror man att man kan söka sig till verandan för lite lugn och ro när man dansat sig svettig till ovannämnda akter, så misstar man sig. Där där huserar nåmligen Dot Allison (Mantra/Playground, Storbritannien), Circus Love (Perverted Science, Storbritannien) och Andres Lokko.

Biljettpriset för denna kväll ligger på endast 150 kronor om du hinner köpa i förväg. Annars får du betala 160 i dörren. Biljetter finns på Dieselbutiken, Andreas Skivor, Pitch och i Tranans bar. Är du en av de första 50 när de öppnar så du en Mr Vegas-singel. Ja, och så måste du ha fyllt 20 för att komma in och festen pågår från kl 22 till 04 på morgonen.

http://www.discosthlm.com

Källa: Disco Sthlm

Publicerad: 2002-06-03 13:03:39