Party

Det ställe Fokused har valt att hålla dessa kvällar på är Stacys på Regeringsgatan. Lokalerna är perfekta för att ha klubb på.

Med ett stort dansgolv och en liten chillout-del, där man kan vila sig eller kanske fördjupa bekantskapen med någon snygging man har träffat på dansgolvet.

Valet av onsdagar som partykväll passar ypperligt efrersom man då har man nånstans att gå efter Häcktet.





Den första dj Fokused tog hit var Tom Stephan och därefter har toppnamnen avlöst varandra.

Listan på de som kommer hit under augusti är minst lika imponerande som under tidigare månader. Förra onsdagen spelade duon Parks & Wilson som har haft stora framgångar på klubbar som Cream och Gods Own Kitchen.

Ikväll onsdag gästas klubben av Mister A från Finland, enligt uppgift Finlands största gay-dj. Mer om Mister A finns på MISC MANAGEMENT.

Andra celebra gäster under augusti är bland annat klubben Renaissance som har med sig Jody Wisterhoff som utgör ena halvan är Way Out West.

Längre fram kommer bland annat skivbolaget Sumsonic och dess grundare Chris Gainer och Darko på besök, vilket bör glädja alla som gillar deep tech house.

Självklart ska man inte heller glömma alla svenska djs som dyker upp framöver. Besök deras hemsida för uppdaterad info.
När du ändå är inne på sidan kan du passa på att bli medlem. För är du medlem betalar du bara 100 spänn mot 120 som det kostar annars.

http://www.fokused.net

Publicerad: 2002-08-14 12:50:45