QX Grabb september

Namn: Martin Carlon
Ålder: 22
Ditt stjärntecken: Fisk
Bor: Birkastan
Civiltilstånd: Singel



Hårfärg: Mörk blond
Ögonfärg: Ljus blå
Vikt: 71 kg
Längd: 177 cm



Vad har du för mål med livet: Att njuta av livet så mycket som möjligt samt att ha en framgångsrik karriär.



Vad är du stolt över: Över allting jag har gjort i livet…… kanske inte alltid fattat dom bästa besluten men jag har alltid agerat på det sättet som jag kände för och jag står för det. Ångrar ingenting.



En man och en kvinna du beundrar: Kan inte komma på nån direkt…… men…… David Beckham kanske….. han har visat mycket inre styrka och vilja för att komma dit han har idag efter det som hände 1998……. eftersom han är en kille men klär sig som en tjej så får det väl räcka med honom.
Vilka är dina största inspirationskällor: Andra människor. Alla människor har en sida som man själv önskar man hade…… dessa inspirerar mig till att bli mer allsidig och komplett som person.



Vilken är din favoritägodel: Min CD-spelare…… sätter nästan alltid på en skiva så fort jag kommer hem…… skulle inte klara mig utan musik.



Hur ser en perfekt fredagskväll ut för dig: Variera helt på hur man känner sig…… kanske en mysig hemmamiddag och sen kolla på film……. eller käka på restaurang och sen sätta sig på nån bar med polare…… eller att gå på nån schysst house eller techno fest.



Vilket är ditt favoritresmål: Europeiska storstäder tex. Paris, London, Milano, Amsterdam, Prag….. Önskeresemål: Berlin, Barcelona, Moskva
Vad är det värsta du hört någon säga om dig: Ingen aning… livet är för kort för att minnas sånt.



När är du som lyckligast: När nånting helt oväntat och fantastiskt händer som tex. när man träffar någon och det bara säger ’klick’, som när Sverige gjorde 1-0 mot Argentina eller när man ser någon annan bli super glad över något. Då blir man tom nästan lite rörd………
Vilken egenskap uppskattar du mest hos en man: Viljan. Han ska veta vad han vill och är han inte nöjd med något ska han ta tag i saker och ting…….. inte bara sitta och gnälla……..



Vilka egenskaper har du som är bra: Ärlig, rolig, busig, mysig, impulsiv……… etc. etc.
Vad är riktigt bra smak för dig: Päron
Vilken film rekomenderar du att se: The Deer Hunter alt. Taxi Driver
Vad har du alltid med dig när du går ut: Ett gott humör

Ditt qx.se nick: fusion

http://www.ollo.net

Källa: Din favorit länk

Publicerad: 2002-09-02 13:59:14