Pride

Festivalens öppningskväll bjuder Klubb Vigdis på fest med The Emmylous på scen. Girls Only självklart. Killarna kan istället ta sig till SLM där det är Master/Slave-show eller så väljer man The Temple på Adelgatan där DJ Alexis spelar. På lördagen (21/9) blir det invigningsfest på Indigo med bland annat livebandet Boogie Fever på scen. Cunigunda kör ett Bubble Party på Wonk.
Club Fyran gör en smärre come back med Schlagerpub Tintomara på Snapperupsgatan på söndagen (och måndag + tisdag) då det även är vernissage för konstutställningen och en gudstjänst i S:t Pauli Kyrka.
På måndag kan läderbögarna fynda på SLMs loppmarknad, på filmfestivalen visas Venus Boyz och det blir dragking-prat på Noaks Ark. Teatergruppen 19-21 spelar Fassbinders “Petra von Kants bittra tårar” och Karaoke blir det med Belinda.
Hundkurs (!) arrangeras på tisdag och på Indigo blir det “Elegantly Classic”-fest.
Läkemedelsbolaget Roche besöker Noaks Ark på onsdagen och på Indigo blir det Red Ribbon Night med Anne-Lie Rydé och Kjell-Henry Dahlberg. SLM har populärt Underwear party.
På torsdag har gaystudenterna pub på Snapperupsgatan och det blir tapas vid långborg på Indigo.
Fredagen startar de stora festerna med Twisted, Proud to be Party. Show av Krizz Deelight och musik av Queen Annie och Franz Preisz. Tightare toner blir det hos Indigo med Monbijou 40 Carat.
Regnbågsparaden startar 12.00 från Minbijougatan och går in till centrum. Wonk kör Pre-Pride Party och så blir det Regnbågsfest på Kajplats 305. Alcazar och S.O.S. på scen Livemusik med Le Freak och DJ Marianne och Pracha. På Embryo (Indigo) blir det så alkoholfri efterfest. På söndag blir det pianobar på Indigo och så är det sista dagen för konstutställningen.

http://www.qx.se/guide

Källa: Se hela programmet

Publicerad: 2002-09-19 11:10:49