Konst

Lördagen den 7e december stormar Cunigundas Mammor in på Kulturhuset i Stockholm. Förutom Drugbingospel delar de ut äventyrsboken ”Kidnappningen” i en begränsad upplaga. Mammornas agent Lena Lang på Glädjesmedjan berättar.
– Förutom bilderboken och Drugbingo den 7e, 8e och 15e så visar jag och Mammorna bland annat 105 av fansens hyllningsmålningar insända till hemsidan mammorna.nu och bildberättelsen Mammorna på Skansen.

Lena Lang berättar vidare om Kidnappningen: Det är en av de mer obehagliga sakerna som Lisbeth, Anne-Marie och Eva har råkat ut för. Boken handlar om när de kidnappas av bankmannen Anders Axén-Olin och den undersköna stortjärnan Malou Thulin. Äventyret tar fart när Cunigunda får ett utpressningsbrev och söker energiskt men aningen förvirrat efter sina älskade mammor. Det är med glädje jag ser att alla gaystockholms mest älskade personligheter medverkar, Ulrich, Ebba Sparre, Babsan och många, många fler. Även QX var med och gjorde ett försök att hjälpa Cunigunda att hitta sina kidnappade Mammor! Det finns bildbevis! Det är verkligen en härva som sällan skådats.

Den 7e december får vi en chans att se hur det slutar. Kulturhuset, Galleri K1, ingång från plattan. Fri entré.
Bilderboken delas bara ut under utställningens första dag och upplagan är mycket begränsad. För dig som inte bor i Stockholm har vi tre bilderbocker som vi lottar ut. Skicka ett email och motivera varför just du vill läsa om Cunigundas sura mammor. Se länken nedan.

BILDER UR ”KIDNAPPNINGEN”





Vem är affärsmannen Anders Axén-Olin? Varför kidnappar han Cunigundas Mammor?




Vem är drömhunken som slår ned som en bomb med utpressningsbrevet?




Vem är egentligen Malou Thulin? Varför har vi inte sett henne tidigare?




Vad är det för liten hund som sitter på Evas mage? Och visst är väl Malou vacker?




Usch, nu blev det genast obehagligare. Är det här verkligen barntillåtet?

http://www.mammorna.nu

Publicerad: 2002-12-07 14:32:32