Pop

Idag släpptes nyheten. Efter tisslande och tasslande och visst förnekande så blev det i alla fall Alcazar för Magnus Carlsson.
Alcazar är en av de stora inom svensk musikexport och med den nya sångaren hoppas gruppen och skivbolaget att man ytterligare skall slå igenom.
– Magnus är en stor tillgång för oss, säger en av de två tjejerna i Alcazar, Annikafiore. Han är en fantastisk sångare och artist och våra röster passar väldigt bra ihop.
Enligt en pressrelease från skivbolaget BMG kläcktes idén om att Magnus och Andreas skulle sjunga i samma grupp vid ”ABBA – the tribute”-konserterna i Globen i augusti.
Sen gick det fort. Magnus lämnade Barbados och ersattes av Mathias Holmgren och så fixade han nytt hår och skall nu göra Pop-karriär.
I pressreleasen gör Magnus tydligt klart att han inte lämnat Barbados för Alcazars skull. Men att han känner till pop-gruppens verksamhet tack vare pojkvännen.
– Jag har tyckt att det sett så fantastiskt ut, allt från kläderna och showen till de internationella framgångarna. Och framför allt musiken. När jag tänkte på vad jag ville göra efter Barbados så har det varit lite av en dröm att nästa steg för mig skulle bli precis så här.
Första singeln med nya Alcazar väntas komma ”ett par månader in på det nya året”. Det blir en uppföljare till ”Casino”.
Dessutom skall gruppen delta i Melodifestivalen med ”Not a Sinner nor a Saint”. I Melodifestivalen deltar även Barbados med nya sångaren Mathias Holmgren…
Upplagt för catfight…

http://www.bmg.se

Publicerad: 2002-12-13 12:00:00