TV

Vad är det bästa med att ha ett eget TV-program?
– Man syns ju så bra! Dessutom så kan man säga viktiga saker till många samtidigt, det blir mindre tjatigt så…
Vilka andra TV-program förutom Grynet show tycker du är bra?
– I love Fame Factory! Och så sångprogram med textrader där man kan sjunga med, men de sjunger mest Jesussånger.
– Jag gillar inte djurprogram där dom håller på och äter upp varandra och paras hela tiden, jäjks.
Många vuxna tycker ju att det är dumt att kolla mycket på TV.
– Det är bara för att de inte tittar ordentligt eller bara ser på fel program, typ A-Ekonomi och BingoLotto, så klart att de vill stänga av då!!! Om de tittade lite mer på Grynets Show eller Fame Factory så skulle de inte kunna sluta titta! Jag lovar!
Hur många tiaror har du?
– 5 stycken. Min bästa är en i silver som jag har på TV och så har jag en i guld som jag har på radion och på scen. Och så har jag en som tappat glansen som jag inte använder längre, en som gör skitont så den brukar jag låna ut om nån behöver. Och så har jag en jättefin mjuk i guldtyg som är bra att ha när man ligger och sover.
Var hittar du alla dina coola rosa kläder?
– Oftast i affärer där dom säljer kläder, men så känner jag en som heter Bibbi som är himla bra på att sy, så hon har gjort en del skitsnygga saker till mig. Och så skickar folk skitcoola tröjor till mig som dom gjort själva!
Är det sant att Babsan har sytt en klänning till dig?
– Gud Ja! Det är min finaste, det är typ tusen paljetter, rosa päls och släp och glitter, man blir liksom lycklig av att ha den på sig. ALLA människor skulle ha en sån!
Vad har du för tips till någon som vill transa som dig?
– Åh vilken bra idé! Jag får massor med kort på folk som klär ut sina pappor, mammor, hästar och kaniner och sig själva till mig! Det tycker jag är coolt!
– Eftersom jag har ett sånt bra utseende så är det ganska lätt: Mycket rosa kjolar, tiara, glitter, gympadojjor och brillor – tadaaaaaa…GRYNET!!!
Den tredje januari sänds sista Grynets show vad ska du hitta på efter det?
– Jag vet inte, dom som bestämmer över pengarna har inte bestämt klart än. Sjukt va?!
Så du ska inte vara med i Melodifestivalen?
– Åh jag hoppas! Jag fick ju vara med lite förra året (fast jag inte fick sjunga konstigt nog) så kanske får jag vara med i år också. Dom är så himla kinkiga på det där med biljetter eller backstagepass, alla borde ju få komma tycker jag! Sveriges Television – för alla i hela Sverige! Eller hur?!

Publicerad: 2002-12-19 21:00:00