Jesper, 28 år och hockeyfetischist

För Jesper finns det inget häftigare och mer upphetsande än att ha sex i hockeyskydd. Han tycker att skydden symboliserar maskulin råhet och svettiga muskulösa kroppar i omklädningsrummet efter en hård match. Bara att ta på sig skydden gör honom kåt.
– Det har hänt att jag till och med har sovit med alla skydden på.
– Jag gillar att smeka den andre killen utanpå alla hans skydd. Och sedan stoppa in handen innanför brallorna och känna hans hårda suspensoar.
Är det bara skydden som gör dig kåt eller spelar det någon roll hur killen ser ut?
– Självklart spelar det mycket stor roll, det måste finnas något snyggt under dem. Utrustningen är bara en del av det hela.
Det var när Jesper var fjorton som han för första gången upptäckte att han tände på hockeyskydd.
– Min polare som spelade ishockey drog fram sin utrustning och sa ”det skulle vara kul och se dig i den här” och jag svarade att det skulle vara ballt att pröva. När jag hade kommit halvvägs upptäckte jag till min förvåning att jag faktiskt blev tänd på grejorna och fick stånd.
Jesper vågade inte säga något till sin kompis och det dröjde över 10 år innan han vågade köpa sina första hockeygrejer.
– Nu har jag en komplett utrustning. Skridskor, suspensoar, byxor, axelskydd, benskydd, halsskydd, armbågskydd, damasker, hjälm och ett gäng olika hockeytröjor från Elitserien.
Vilket av Elitseriens lag har den mest upphetsande matchtröjan?
– Djurgården, men det har inget att göra med hur den ser ut – det är Djurgården jag håller på.
Häftigaste sexet du haft med hockeygrejer?
– Jag och en kille hade varsin utrustning på oss. Han bakband mina händer och tryckte ner mig på knä framför sig och jag fick suga av honom genom gallret på min i hjälm. När han kommit var det min tur och han smekte mig med sin hockeyhandskbeklädda hand.
Har du någon sexfantasi som du ännu inte testat?
– Jag skulle vilja ha sex med en elithockeyspelare där jag har på mig hans största motståndares lagdräkt. Det är en fantasi jag har haft länge.

Hockeyfakta
Var får man tag på sakerna:
Sportaffärer, köp- och säljsidor på nätet och Gulatidningen.
Kostnad:
2000 och uppåt
Webbsida:
gearfetish.com

Ett måste:
Byxorna (det är det som utgör det fundamentala i en hockeyutrustningen)
Förvaring:
I en hockeybag, för lätt transportering
Bra sökord på nätet:
Hockeyfetish, Gayhockey, Gearfetish





Jennie, 26 år och strumpfetischist

Redan i mellanstadiet så tittade Jennie på sina tjejkompisars strumpor. Då tyckte hon att de mest var gulliga och fina. Idag är känslan en annan.
– Det kanske låter konstigt men jag blir alldeles varm i kroppen när jag ser ett par sexiga strumpor. Och det enda jag vill är att få lukta på dem och känna dem mot min kropp.
Hur ser att par sexiga strumpor ut?
– Jag tänder främst på två sorters strumpor. Vanliga sportsockar, helst ska de vara vita. Sen gillar jag också lagom tjejiga strumpor. Alltså randiga, enfärgade strumpor i tjejiga färger som rött eller rosa. Strumpor med björnar, blommor och andra motiv tycker jag bara är fåniga, dem blir jag inte kåt på alls.
Det har hänt vid några tillfällen att Jennie snott strumpor hon tyckt varit sexiga när hon varit och simmat och tränat på gymmet.
– Ett par gånger har jag fått med mig andra tjejers strumpor hem. Det är ju lite elakt men de borde känna sig hedrade. Det räcker inte bara med att strumporna ska tända mig, tjejen som har dem måste också vara sexig.
Ett rätt stort problem för Jennie är att hon är rätt ensam om att vara tjej och tända på strumpor. Det har varit svårt för henne att hitta någon att dela sin fetisch med.
– Det verkar som om det mest är killar som tänder på strumpor. Lite tråkigt, men några tjejer finns det. Fast de jag har fått kontakt med på nätet finns oftast utomlands.
Har du träffat någon som också är strumpfetischist?
– Nej, men jag berättade för min förra flickvän att jag tänder på strumpor. Hon var snäll och gick med på att testa att ha med strumpor när vi hade sex. Men hon tyckte det mest kändes fånigt! Så istället fick jag leka själv i smyg med hennes strumpor.

Strumpfakta
Var får man tag på sakerna:
I vanliga klädaffärer eller i omklädningsrum.
Kostnad:
Nya runt 50kr. Begagnade som man ”hittar” på gymet är gratis.
Ett måste:
Ett par begagnade strumpor. Känslan är obeskrivbar om man vet vem som haft dem.
Förvaring:
I en skokartong i garderoben.
Bra sökord på nätet:
Socks.





Carl, 44 år och gummistövelfetischist

Carl har sex med sina gummistövlar flera gånger i veckan. Bara ljudet som uppstår när stövelskaften gnider mot varandra gör honom upphetsad.
– Jag har alltid stövlar på mig när jag har sex, det är en stor del av min sexualitet. Utan stövlar har jag svårt att komma. Jag vill se ett par stövlar när jag har sex, både på mig själv och på den jag har sex med.
Grövre gummistövlar med höga skaft som går långt upp på benen är Carls favoriter. Helst ska de vara lite leriga och skitiga så att en ”slav” kan slicka rent dem åt honom.
– Jag tänder på att få stövlarna renslickade. Jag vill se på när någon smeker och dyrkar dem. Jag gillar att sparka med dem i skrevet eller köra upp dem i ansiktet på den jag leker med. Stövlarna skall ge respekt och vara makt. Jag gillar även sexlekar där jag hamnar i 69:a i sängen och båda har stövlar i ansiktet på varandra och sulor att slicka.
Totalt har Carl fyra par stövlar som han använder i sexuellt syfte, två par svarta, ett par orangea och ett par vadare. Carls fascination för gummistövlar började redan när han var liten.
– Jag älskade att gå i skogen, framför allt när det var blött ute och jag kunde ha mina gummistövlar på mig. Om jag såg grova mönster i leran från ett par stövlar blev jag upphetsad och fantiserade om hur stövlarna såg ut.
När hade du sex med ett par gummistövlar första gången?
– Det var på mellanstadiet. Jag slickade min kompis svarta gummistövlar på toaletten i omklädningsrummet i gympasalen, han märkte inget!
Har du någon sexfantasi kvar att förverkliga?
– Visserligen har jag redan hunnit med att testa det mesta. Men jag är sugen på att ha riktigt våt och lerig sex med stövlar utomhus.

Gummistövelfakta:

Var får man tag på sakerna:
Jakt och fiskeaffärer
Kostnad:
300 – 1500:-
Webbsida:
nokianfootwear.fi

Ett måste:
Att stövlarna är hela, tunga och med höga skaft
Förvaring:
I sovrummet
Bra sökord på nätet:
Bootboys, rubberboots, bootlick, nokian





Delilah, 34 år och läderfetischist

Läder handlar väldigt mycket om attityd för Delilah och det fyller främst en uppeggande roll under förspelet.
– Det är ju lite opraktiskt att ha på sej alltför mycket kläder när man har sex, men armband, halsband, harnesk och strapons är ju användbara under sexakten. Och så förstås handbojor och piskor för dominanslekar om man tänder på det. Lädret fyller mer funktion som ”förrätt”.
Tänder du på alla kläder som är gjorda av läder?
– Nej, läderkläder som sitter fult och är pösiga är inte min grej! Passform är A och O. Och absolut inte fuskkläder eller käcka färger, svart skall det vara!
För att få bästa passform så måttbeställer Delilah sina läderkläder av en bögkompis. Sin allra första läderjacka köpte hon när hon gick på högstadiet. Sedan dess har hon samlat på sig en hel del.
– Mina garderober är fulla. Jag har det mesta man kan ha i läderväg tror jag. Jeans, chaps, shorts, behåar, korsett, västar, toppar, kjolar, skjortor, kepsar, MC- skinnställ, ett antal jackor, självklart kängor, armband, halsband och så harnesk!
Vad är det som gör att du blir kåt av läder?
– Bra fråga. Det är nog en kombination av lukten från lädret och känslan av att ha det tajta lädret mot kroppen.
Första gången du hade riktigt lädersex?
– Det var i London på övervåningen till en dubbeldäckare, du vet, de där röda bussarna som de har där. Jag var på väg till en stor konsert och blev förförd av en tjej där på bussen. Det var faktiskt första gången jag hade sex med en tjej. Jag minns att ett par handklovar fanns med i bilden. Det var väldigt spännande!

Läderfakta
Var får man tag på sakerna:
Läder-/fetisch- affärer elller skräddare. Är man riktigt händig kan man sy en del själv.
Kostnad:
Från ett par hundra upp till ett par tusen. Att måttbeställa kostar mer men då får du den modell du vill ha och den sitter perfekt!
Webbsida:
laderverkstan.se
stormyleather.com
Club Lash

Ett måste:
Läderarmband och läderjeans.
Förvaring:
Rumstempererat, skyddat från solljus och fukt.
Bra sökord på nätet:
läder





Peter, 22 år och adidasshortsfetischist

Det är att känna det glansiga nylontyget mot kroppen som Peter blir kåt av. För honom är det väldigt viktigt hur shortsen ser ut. För det är bara vissa shorts han tänder på.
– Det är viktigt att de är blanka. Adidasshorts med tre ränder på sidorna gillar jag helt klart bäst. Den typen av shorts är så maskulina eftersom killarna som spelar fotboll och innebandy oftast har på sig dessa. Jag tycker det är otroligt sexigt med killar i sådana shorts. Vanliga bomullshorts är skittrista.
Vilka färger ska shortsen ha?
– Helst ska de vara svarta, blå eller mörkblå, alltså maskulina färger. Vitt kan också vara coolt, de blir ju genomskinliga när man badar med dem.
Hemma i garderoben har Peter ett antal shorts. Betydligt fler än vad en vanlig standardsportkille har. Han föredrar ”Beckenbauer”-modellerna från 80-talet som har korta ben. Favoriterna är ett par svarta Adidasshorts med vita ränder.
Funkar det inte med andra märken som Nike och Puma?
– Jo, en snygg kille i blanka och silvriga Pumashorts är grymt sexigt! Överhuvudtaget gillar jag killar i blanka shorts.
Peter gillar att ha på sig shortsen när han runkar så att han kommer i dem. Fast häftigast tycker han det är att ha sex med andra killar som har shorts på sig.
– Min stora dröm är att få ha gruppsex med ett gäng fotbollspelare som alla har shorts på sig.
Häftigaste sexet du haft i Adidasshorts?
– Det var med en Adidaskille som jag träffade, en dominant typ som tvingade mig att suga genom shortstyget. Vi hade helt enkelt sex med Adidasshorten på. Det var väldigt coolt, för han var en riktig Adidaskille som verkligen tände på det. Vi har träffats några gånger.

Adidasshortsfakta:

Var får man tag på sakerna:
Sportaffärer eller på nätet.
Kostnad:
ca 180 i affär, på nätet allt från 100 – 500 kr.
Webbsida:
Worldwidesport.de
ebay.com

Ett måste:
Att ha minst ett par blanka Adidasshorts hemma.
Förvaring:
Garderoben.
Bra sökord på nätet:
Beckenbauer shorts, Adidas gay.
Tips:
– Håll utkik efter SLMs ”Sneakers Snusk” kvällar i Stockholm, Göteborg och Malmö, där finns massa killar i sportkläder och shorts. Jag var där förra gången, var skitcoolt.

Publicerad: 2002-12-21 19:46:30