Shopping

Tacka Internet för att vi inte behöver stå utan märken och prylar som är för udda för den svenska marknaden!
För ishockey-utövare, eller de som tänder på JockStraps med kupa eller de som tycker sportkläder är snyggast av allt, på InternatonalJock hittar du det du är ute efter. Garanterat!
Här finns såväl rena sportkläder för utövare som mer modeinriktade underkläder och sportkläder. Gillar du ett par JockStraps med NYPD-emblem (New York Police Department) kostar de 19.95 (ca 185 svenska kronor). För boxar- och ishockeyfantaster finns alla intim-skydd du behöver och gillar du snygga sport-shorts inför sommar eller semestersäsongen, hittar du dem självklart här.
Sajten är uppdelad i olika avdelningar:
Bland annat ”nytt och ovanligt”, Tio i Topp, JockStraps, Simmar Jocks, Modekallingar, T-shirts, sportbrallor, Tights, Thongs och danskläder, Suspar, brottarkläder, soft-baseball. hockey och boxning.
Kvalité på produkterna kan vi inte gå i god för, och visst finns det en risk i Internet-handel över Atlanten. Passar inte varan eller är den sönder, är det krångligt att byta.
Bögigt? Ja på en skala 1-10 är det 15 som gäller på den här sajten!




Hardcup Jocks för ishockeyspelare…
För internationella order tas en avgift på 9.95 dollar ut plus 0.95 dollar per vara du beställer. Varorna sänds med flygpost och det tar ca 5 dagar innan du har dem i ditt hem. Du betalar med VISA, MasterCard eller Amex.

http://www.internationaljock.com

Källa: International Jock

Publicerad: 2003-01-06 16:54:29