Musik

[rating value=”3″]

När förtvivlan hemsöker dig på grund av att den isiga fruktjuicen inte längre släcker din törst, där du sitter på strandbaren vid Tamarama Beach, under parasollet i skydd för den brännande australiska solen. Eller, när du känner panik över att de nervevade rutorna på din hyrbil inte skänker dig nog svalka där du susar fram på värmeångande motorvägar utmed den spanska solkusten.
Då, just då, är det läge för att ladda CDspelaren med denna skiva och bara lyssna, lyssna … sval, sofistikerad och själfull musik bringar dig en av dessa stunder då det totala inre lugnet infinner sig och allt och alla runt omkring dig bara tycks stanna av och blekna bort i jämförelse …
Naked Music bjuder på det bästa som finns att få av tillbaka-lutad house. Irma Records och Jazzanova/Compost bidrar med några soul-jazziga spår och som en extra krydda lite latin från Peppermint Jam. Låter som en bra blandning, eller?
Jämfört med andra släpp från Hed Kandi, föregångaren ”Nu Cool 4” och efterföljaren ”Disco Kandi 2”, så är denna skiva mycket mindre dansinriktad, men precis lika generös med innehållet, 21 låtar som ger dig 2 timmar och 37 minuter i lyssningstid.
Favoriter … nej, faktiskt ingen som sticker ut speciellt utan det är jämn kvalitet rakt av.

Typ: dubbel samlingsCD
Titel: Beach House
Skivbolag: Hed Kandi Records
Tips: Köp en sista-minuten resa till Sitges och njuta av de sista sommardagarna i sällskap av Beach House

http://www.hedkandi.com

Publicerad: 2000-08-11 12:00:00