Shop

Idag kom nya prylar till QX Shop – lagom till Alla Hjärtans Dag! Tre sorters stora plysch-kuddar är bland de nya prylarna. En kvadratformat, en som gubben i månen med regnbågsmössa och så en snoppformad.
Två nya storlekar på sydda regnbågsflaggor i nylon har dessutom kommit. Den minsta är 30 x 45 cm och den största är 150 x240 cm.

För dig som har husdjur finns nu nya praktiska och roliga prylar i shopen. Halsbands-smycken med texter som Gay Dog och Butch Bitch och för katten Queen Kitty och Proud Pussy. Tre storlekar på koppel och sedan tidigare finns det hund och katthalsband och selar av olika storlekar. Alla regnbågsfärgade förståss.
För dig som har fågel hemma finns nu en leksak speciellt för gayfåglarna 🙂

Nya snygga hals- och armband har kommit in och en lång rad nya rockslagsmärken för dig som vill markera dig politiskt, eller bara roa polarna. Skall du ut och resa finns ny regnbågs- och läderflaggan som bagagemärke, så du lättare hittar din väska vid bagageutlämningen.
Och för bilåkare har räddningen kommit: Istället för wunderbaums i form av träd har vi nu en bildoftare i form av en regnbåge.

Och – nu börjar 2003 års väggkalendrar ta slut. Skynda om du vill ha en på väggen i år!

http://www.qx.se/shop

Källa: QX Shop

Publicerad: 2003-01-20 18:17:10