Vimmel

Kändisar minglade med champagne på Hotel Grand där Elle-galan hölls. Många kändishomos var på plats för att se vem som vann de åtråvärda priserna. QX träffade en strålande Camilla Thulin som undrade varför hon aldrig nomineras, till Gaygalan. Christer Lindarw kom med Efva Attling och I minglet hittade QX en skrattande Jonas Andersson på plats för att hylla Regnbågskollegan Peter Andersson.

Galan direktsändes på TV och Prisutdelare till årets bäst klädda kvinna var inga mindre än Andreas Lundstedt och Magnus Carlsson. I den klassen var det Sara Edwardsson som tog hem segern.

Priset till årets stylist/makeupartist vann en glad Peter Andersson: Motiveringen ”En veteran i branschen som aldrig slutar att förvåna. Med brinnande passion för sitt ämne tillhör han Sveriges absoluta toppskikt år efter år. Hans unika fingertoppskänsla kombinerad med stor kreativitet gör honom återigen till en vinnare.” Priset till årets bäst klädda man gick till Fredrik Ljungberg.

I juryn satt Kristina Adolfsson, Cia Jansson, Tomas Lenneryd, Mattias Edwall, Maria Österberg Ben Saad, Marina Schiptjenko och Ted Hesselbom som även är moderedaktör på tidningen Straight.

Mingel:





Ted hesselbom och Peppe Bergström




Anders DiMarco och Camilla Thulin




Folkpartibossen Lars Leijonborg och Lotta Edholm




Journalistparet Pär Jonasson och Nicke Franchell




Christer Lindarw




Jonas Andersson på kramhumör




Johan Hellström och Peter Hägelstam

Publicerad: 2003-01-29 16:34:23