Vi söker en medarbetare som gillar ordning och reda, är engagerad och serviceinriktad och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Självklart arbetar du bra tillsammans med andra och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar.

QX Förlag ger ut tidningen QX, kartan QX GayMap Stockholm, websajten QX.se med nätguiden GayMap, driver communityt Qruiser och arrangerar årligen GayGalan. Förlaget är engagerat i gay/hbt-samhället varför det är ett stort plus om även du har kunskap om och har ett engagemang för att bidra till dess utveckling.
Vi vill att du har avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi. Du har jobbat några år och har erfarenhet av arbete med ekonomisk redovisning och arbete i ekonomisystemet Visma. Vi ser det som plus att du har goda kunskaper såväl vad gäller tal som skrift i svenska och engelska. Då QX Förlag har en växande verksamhet i Finland är kunskaper i finska ett extra plus.

I arbetet ingår
– Löpande bokföring. Handhavande av kundreskontra, leverantörsreskontra och lönehantering liksom förberedande av utbetalningar, ekonomisk rapportering till VD och förberedande av bokslut.
– QX Förlag arbetar idag i Visma1000 varför goda kunskaper i det bokförings- och löneprogrammet är en stor fördel. Då vi inom kort kommer att utveckla vår användning Visma

I arbetet ingår dessutom
– Ansvar för mottagande och utskick av ordrar gällande QX Shop.
– Ansvar för kundsupport/information och uppdatering av QX GayMap Online.

Tjänsten är beräknad till heltid och är förlagd till QX Förlags kontor i Stockholm. Företaget har kollektivavtal.
Tillträde är snarast och vi praktiserar provanställning.

Skicka ansökan till [email protected]. Märk med Ekonomiassistent. Vi kommer att intervjua fortlöpande under rekryteringsprocessen så det finns ingen anledning att avvakta med ansökan.
För ev frågor kan du kontakta VD Jon Voss på [email protected]