I nya numret av vår favoritgaytidning i England ”Attitude” är det en stor intervju med Jeremy Sheffield. Snyggingen från England som nu återigen är aktuell i sjukhussåpan ”Holby city”som sända på BBC. Där spelar han Dr Alex. En hjärtekrossande straight man.
Och att få spela straighta roller är något Jeremy är van vid.
– Det säger väl en hel del om den onödiga oron som vissa skådisar har för att vara öppet gay i det här arbetet. Man kan vara gay och få straighta roller.
För Jeremy har det aldrig varit några problem. Han får alltid spela straight. Nyligen spelade han in en serie som utspelades på 1930-talet och handlade om kärlek över de sociala gränserna. En slags ”Romeo och Julia”. Och Jeremy fick spela Romeo.




– Jag tror inte publiken har några som helst problem med det. Även om de vet att jag inte är straight. De vet ju att George Clooney inte är doktor i verkligheten. Och att Tom Hanks inte är bög i verkligehten trots att han spelade det i Philadelphia.
Jeremy är singel och bor i London.
– Jag blir alltid kär i killar som är upptagna. Antingen med sig själva eller med någon pojkvän. Men jag är hellre singel än att jag är ihop med någon bara för att vara ihop med någon. Men jag har bra kontakt med mitt ex. Han bor för övrigt i min lägenhet i Miami.



Publicerad: 2003-03-30 09:00:00