Foto

Den 32-årige israeliske fotografen Kobi Israel har släppt sin första fotobok: Kobi Israel Views heter den och har getts ut på Bruno Gmünder Verlag. I samband med marknadsföringen av boken har Kobi Israel fått stor uppmärksamhet i internationell gaymedia. I den schweiziska tidningen AK kallas de erotiska bilderna på israeliska militärer ”provokativa”.
– Jag försöker inte provocera för provocerandets skull, svarar Kobi i AK. Men jag antar att några personer kommer uppfatta det som provokativt. Jag söker det mänskliga och vackra under uniformen. Det är inte provokativt.
I boken från BGV blandas de militära situationerna med bilder från männens hemmiljö och på partyscenen i TelAviv. Kobi Israel bor idag i London och har deltagit i en rad fotoutställningar.
På hans hemsida presenteras ett brett urval fotografier liksom länkar till flera artiklar och intervjuer med Kobi.




QX Shop börjar idag sälja boken och Vykorts-boken med ett urval av hans bilder. Den släpps samtidigt med första samlingen av homoerotiska Manga-bilder, en ny bok med parbilder av Steven Underhill och en fotobok med svartvita, softade bilder av män, tagna av Michael Reh

http://www.qx.se/shop/avdelning.php?kategori=Foto/konst

Källa: QX Shop Foto/Konst

Publicerad: 2003-04-03 18:01:07