Låten heter ”Someday”:

Föreningen Stockholm Pride är stolta att kunna presentera Alcazar och låten ”Someday” med sitt budskap om kärlek och fred.
– Man kan tycka att Stockholm Pride och vår låt ”Someday” har ett självklart budskap men så länge det finns så många människor på vår jord som riskerar dödsstraff när de visar sin kärlek eller som tvingas ljuga för sina kompisar, föräldrar och arbetskamrater – då måste vi fortsätta att upprepa även självklarheter, säger Andreas i en kommentar till sitt engagemang.
– Årets internationella Pride-tema är ”Pride Through Peace” och på det här sättet vill vi också skriva under på det, säger Tess.
Med närmare en miljon sålda singlar och album i Europa har Alcazar kanske försummat hemmapubliken något. Men det blir det ändring på nu. Nu ger sig ”familjen” ut på en sommarturné runt Sverige och Stockholm Pride är naturligtvis en av deras bästa publiker. Det handlar alltså om livsbejakande, högenergisk discopop levererad hela sommaren med stort hjärta och ett smittande glatt humör.
När QX recenserade Alcazars album skrev vi så här om låten: ”I avslutande Someday har man lyckats skapa något av ett gayanthem med mäktig musikalkänsla där Barbra Streisand möter Army of lovers”.
Tess, Annikafiore, Andreas Lundstedt och Magnus Carlsson i Alcazar uppträder på stora scenen under Stockholm Pride lördagen den 2 augusti efter Den Stora Paraden. Det blir Tess sista framträdande innan hon tar en tid ledigt för att bli mamma.

Här kan du se musikvideon:
Someday

Här följer ett vimmel från delar av inspelningen av musikvideon. QX Pekka Koskenvoima fanns på plats med sin kamera.























http://www.stockholmpride.org/someday

Källa: Länken till videon

Publicerad: 2003-06-30 20:44:56